Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-2

DSC_0019Μεγάλη νίκη για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ευελπιστεί να ξεκινήσει το σερί προς την παραμονή από το Ζερβοχώρι!

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, εκτός της αποτελεσματικότητας, είχε και την τύχη με το μέρος της καθώς ο Άτλας έχασε πολλές ευκαιρίες τόσο για να προηγηθεί όσο και να ισοφαρίσει. Ωστόσο η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και ο Άρης πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη που τον φέρνει στη 10η θέση και (προς το παρόν) εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, τέσσερις μέρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην 11η θέση και αν ισχύσει το ακραίο σενάριο με τον υποβιβασμό έξι ομάδων, τότε “ακουμπά” ήδη στην…καυτή ζώνη!

Ο Άτλας είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα για τη συνέχεια. Ισλαμίδης, Παντζαρτζίδης, Σπυρίδης (δις) αλλά και Κρουσταλλάς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη άμυνα.

Το γκολ όμως ήρθε για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 33′ όταν ο Τσίπης εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα και ο Λευτέρης Καρασαββίδης στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό “πάγωσε” τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν τη συνοχή τους και ο Άρης κατόρθωσε στη συνέχεια να ισορροπήσει το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα του. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν περισσότερο βάρος στην αμυντική τους λειτουργία και διάταξη, με αποτέλεσμα να κλείσουν τους διαδρόμους και να δυσκολεύουν τους “κιτρινόμαυρους” του Ζερβοχωρίου.

Οι παίκτες του Άρη ήταν πάντα επικίνδυνοι παίζοντας στην κόντρα, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση. Το παιχνίδι σταδιακά απέκτησε δραματικό τόνο, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης ρίσκαρε περισσότερο στη συνέχεια ωστόσο παρά τις προσπάθειες των Παντζαρτζίδη και Ισλαμίδη, το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε.

DSCN3651

Απεναντίας, οι παίκτες του Δημήτρη Γιουρόπουλου, που είχαν απειλήσει με τους Κουτσιάδη και Τσίπη στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να φτάσουν και στο 0-2 στις καθυστερήσεις, σε ανατροπή του Τσέκα και εύστοχη εκτέλεση του Γρηγόρη Μωραϊτη από τα 11 βήματα. Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους φιλοξενούμενους, που αποχώρησαν από το Ζερβοχώρι με τρεις πολύτιμους πόντους στις αποσκευές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Κολοκοτρώνης, Σιδηρόπουλος (75′ Λέκκας), Ρόκκος, Σπυρίδης, Σπυριδωνίδης, Ισλαμίδης, Κρουσταλλάς, Παντζαρτζίδης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ. (64′ Σγούρος), Μιμίνι, Αραπέλης (86′ Τάνης), Τσίπης Χ.Α. (89′ Μουρτζίλας), Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected