Κατηγορίες
Διάφορα

Καλωσορίζουμε στην παρέα μας την εταιρία “Έπιπλο ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ”!

137070-logotype.w240.h140Σε μία εποχή γενικότερης οικονομικής συγκυρίας και ύφεσης για τις περισσότερες επιχειρήσεις της χώρας, υπάρχουν ακόμη κάποια…ψεγάδια ελπίδας και αισιοδοξίας όσον αφορά την (καλοδεχούμενη) ανάπτυξη.

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που έχουν τη δική τους δυναμική και αντέχουν στον χρόνο είναι και η εταιρία “Έπιπλο «ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ”, από τα brand names ανά την επικράτεια  και με ισχυρή βάση στη Βόρεια Ελλάδα. Από σήμερα, το Έπιπλο Δοβλέτογλου θα πορευτεί μαζί με τους συνεργάτες του ImathiaSportsNews, με στόχο την εγκυρότερη, αντικειμενικότερη και πιο άμεση ενημέρωση.

Δοβλέτογλου, η…ήρεμη δύναμη στο έπιπλο, στον φωτισμό, στη διακόσμηση!

Διαθέτοντας μακροχρόνια επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επίπλου, η εταιρεία Έπιπλο Δοβλέτογλου Βέροια, είναι πλέον συνώνυμη της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει την πορεία της καταξιωμένης εταιρείας, που προσφέρει τις υπηρεσίες της όχι μόνο στην περιοχή της Βέροιας, αλλά και στη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια και ολόκληρη την Ελλάδα.

3

Το όνομα Δοβλέτογλου είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα των υλικών, τις καθαρές γραμμές, αλλά και τη σωστή εξυπηρέτηση. Στις εγκαταστάσεις μας, έκτασης 4.000 τ.μ., θα βρείτε δεκάδες ολοκληρωμένες λύσεις, που καλύπτουν κάθε πρακτική ανάγκη και ταυτόχρονα ικανοποιούν κάθε διαφορετικό στυλ και αισθητική. Είτε πρόκειται για μοντέρνα, είτε για κλασικά έπιπλα, κοινά χαρακτηριστικά τους αποτελούν η άριστη ποιότητα, οι υψηλές προδιαγραφές, η άνεση και η κομψότητα.

Η γνώση και η εμπειρία έξι δεκαετιών έχουν εδραιώσει τη δυναμική παρουσία μας στην αγορά. Ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για εμάς είναι η σταθερή προτίμηση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη φιλοσοφία μας. Συνδυάστε, φανταστείτε, δημιουργήστε, κάντε σχέδια και όνειρα και ανανεώστε τη διάθεσή σας, σε κόστος που δεν φαντάζεστε!

Έπιπλο Δοβλέτογλου Βέροια, Έπιπλα, 7ο χλμ. Βέροιας-Νάουσας, Τ.Κ. 59100, Βέροια, Υποκατάστημα Έκθεση Επίπλων, Πίνδου 17 Βέροια
Τηλ.: 23310 93003, Fax: 23310 93422, Email: info@dovletoglou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected