Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μελίκης 1-1

DSC_0061Δραματικό παιχνίδι στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τον Φίλιππο Μελίκης να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Αμφότερες οι ομάδες ανήκουν στο γκρουπ εκείνων που έχουν ανάγκη τους βαθμούς κι αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό παιχνίδι. Ο γηπεδούχος Άρης, εμφανώς βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα δυνατός εντός έδρας κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να μην ηττηθεί και μάλιστα να αντέξει στο τέλος την μεγάλη πίεση που άσκησε ο αντίπαλος.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ιδιαίτερα άτυχοι στο σημερινό παιχνίδι, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες (κυρίως μετά το 1-0 του Άρη) και παρά τις πολλές απουσίες (13 οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τον Γιάννη Κερλίδη, ο οποίος μάλιστα δεν πραγματοποίησε αλλαγή) θα μπορούσε στο τέλος να κάνει την ανατροπή. Όπως εξελίχθηκε όμως το παιχνίδι, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι κέρδος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν στην 8η θέση με 30 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν διάθεση να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να μην αφήσουν τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Οι παίκτες του Δημήτρη Γιουρόπουλου ωστόσο κράτησαν τις θέσεις τους και μέχρι το 38′ που πέτυχαν γκολ, απειλήθηκαν μόνο σε μια στιγμή, όταν ο Ανδρίτσος βγήκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε μακριά από την εστία του Δελίογλου.

Στη φάση του 38′, ο Κουτσιάδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Γρηγόρης Μωραϊτης ο οποίος το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο χέρι του Ντόβα, με τον ρέφερι κ. Μαρόπουλο να σφυρίζει παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο αμυντικός του Φίλιππου είχε γυρίσει την πλάτη ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και ο Μωραϊτης με ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος αύξησε περισσότερο την πίεση του στα αντίπαλα καρέ και ήταν φανερό πως όλα θα κρινόταν στην αντίδραση της “κιτρινόμαυρης” άμυνας αλλά και την αποτελεσματικότητα των “ερυθρολεύκων”. Ο Φίλιππος έφτασε έξι τουλάχιστον φορές κοντά στο γκολ, τόσο με τον Χρήστο Μπρέγκου όσο και με τον Αντώνη Πιτσάβα ενώ ο Άρης απείλησε δύο φορές στο διάστημα αυτό, τόσο σε ένα εξ επαφής σουτ του Αραπέλη από γύρισμα του Τσίπη όσο και σε ένα πλασέ του Τσέκα από πλάγια θέση.

Η φάση που έκρινε τελικά την αναμέτρηση και έφερε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Λουμάνι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί απομάκρυναν προς το χώρο του κόρνερ, ο ίδιος παίκτες γέμισε ξανά και ο Πιτσάβας μέσα σε έναν όμιλο παικτών έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Δελίογλου.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Μαρόπουλου έφερε νέες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν κρατήθηκαν καθόλου καθυστερήσεις και ενώ υπήρξαν αρκετές κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

Βοηθοί του κ. Μαρόπουλου οι κ.κ. Γαβράς και Γιάντσης.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Κουτσιάδης, Σγούρος, Μιμίνι, Αραπέλης (85′ Μουρτζίλας Δ.), Τσίπης Χ.Α. (68′ Νούσιος), Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Μουρατίδης, Τάσος, Σερασκέρης, Ντόβας, Σίμος, Τεγούσης, Μπρέγκου, Ανδρίτσος, Λουμάνι, Πιτσάβας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected