Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0 (photos)

14-2 005

Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Καψόχωρας, που της δίνει…οξυγόνο για τη συνέχεια!

Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη, εμφανώς βελτιωμένη μετά τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα και με πολύ καλή εμφάνιση να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη γνώρισε μία ακόμη ήττα (την τρίτη συνεχόμενη) και υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας πλέον σε περιπέτειες.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Πιπιλιάρη στο 10ο λεπτό, όταν σε μια σύγκρουση με αντίπαλο του έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και στο ημίχρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραύματος. Από την άλλη πλευρά, ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Παππάς για τους “πράσινους”, ενώ ως αλλαγή πέρασε ο Αλέξης Χάμπαλης που δεν αγωνίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το φιλμ της αναμέτρησης

8′ Λάθος πάσα στην άμυνα του Αγροτικού Αστέρα, ο Δημήτρης Μαυρίδης επωφελήθηκε και από πλάγια θέση δοκίμασε το σουτ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

14-2 002

24′ ΓΚΟΛ! Πέναλτι για την ΑΕ Καψόχωρας, σε ανατροπή του Σκούρα από τον Μήτσα. Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι υποστήριξαν πως δεν υπήρξε επαφή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Κυριάκος Βρεττός δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

45+1′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα. Σέντρα του Χολέβα από δεξιά, κεφαλιά του Φεζουλά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

67′ Μόνος ο Χρήστος Οικονόμου από πλάγια, “γέμισε” στην περιοχή, κεφαλιά του Χάμπαλη, οι αμυντικοί απέκρουσαν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά μπλόκαρε σωτήρια ο Μπάμπης Βρεττός.

70´ Καλή στιγμή για το 2-0. Μετά από κόντρες στο χώρο του κέντρου, ο Τσαλαμπάνας μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που δοκίμασε μπόκαρε ο Μήτσας.

76′ Σέντρα μέσα στη μικρή περιοχή για τον Αγροτικό, ο Αλέκος Οικονόμου βρήκε τον Παππά, αυτός από πολύ καλή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βρεττό.

83′ Πάλι ο Παππάς γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσαν σωτηρία οι αμυντικοί πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

90′ Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαμψωνίδη μέσα στην περιοχή, μετά από την εκτέλεση φάουλ του Χάμπαλη, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

14-2 011

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Μπόσκος, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης Γ., Βασιλείου, Βρεττός Κ., Μαυρίδης Δ. (85′ Σαντίδης), Σκούρα, Γκρίβα, Πιπιλιάρης Κ. (λτρ. 11′ Πιπιλιάρης Π.), Μαυρίδης Μ. (62′ Τσαλαμπάνας)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Χειμωνίδης (λτρ. 53′ Παππάς) Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Καρολίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Νικολαϊδης, Φεζουλάς (74′ Κοτζαχρήστος),  Κοτσογιαννίδης, Χολέβας (46′ Χάμπαλης)

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected