Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-1 (photos)

10966996_10204435060739912_814424931_n

Τα βρήκε…σκούρα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο σημερινό παιχνίδι και χρειάστηκε υπερπροσπάθεια στο τέλος για να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση αφενός μεν δεν παρουσίασε το πρόσωπο που έχει συνηθίσει τους φίλους της εντός έδρας και αφετέρου υποτίμησε τους νεοφώτιστους, που με τις προσθήκες του Ιανουαρίου έχουν πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι της. Ωστόσο τους λείπει η εμπειρία και σε αρκετές περιπτώσεις αυτό ήταν το στοιχείο που έκρινε συγκεκριμένες φάσεις της αναμέτρησης, που ήταν τελικά και οι πιο καθοριστικές.

Οι “κυανοκίτρινοι” είναι φανερό πως διακατέχονται από άγχος στις τελευταίες αγωνιστικές και παρά το γεγονός πως είχαν σήμερα μια καλή ευκαιρία για να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι “ασπρόμαυροι” μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ και δημιούργησαν περισσότερη νευρικότητα στους γηπεδούχους, που ωστόσο ανασυντάχθηκαν στη συνέχεια και κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον ΠΑΟΚ, που έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα και θα μπορούσε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να μπει μπροστά στο σκορ. Στο διάστημα αυτό, ο ΓΑΣ απείλησε μόνο σε μια κεφαλιά του Θεοδοσιάδη προς το τέλος του ημιχρόνου, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

11006039_10204435060179898_167436280_n

Ίδια εικόνα και στις αρχές της επανάληψης, με τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και τους “κυανοκίτρινους” να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να διασπάσουν την άμυνα των νεοφώτιστων. Το γκολ ήρθε τελικά για τους ουραγούς της βαθμολογίας στο 57ο λεπτό, σε μια ωραία ομαδική προσπάθεια και με εκτελεστή τον Ασλαμπάλογλου, στο παρθενικό τέρμα του νεαρού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και…μήλον της έριδος πολλών ομάδων λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων με τη φανέλα των Λευκαδίων.

Το γκολ αυτό “αφύπνισε” τους γηπεδούχους, που όπως ήταν φυσιολογικό, ρίσκαραν περισσότερο και πίεσαν τα καρέ του Τσιφλίδη. Στο 70′ ο ΓΑΣ έφερε το ματς στα ίσια με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σάκη Παπαδή, ο οποίος και ενώ είχε πλάτη στην εστία, έκανε ιδανικό κοντρόλ, γύρισε το σώμα του και με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση και τρία λεπτά αργότερα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Στογιάννου, ενώ στο 75′ ο Αλμαλιώτης δεν κατάφερε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιφλίδη.

Η…λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 82′ όταν το σουτ του Παπαδή βρήκε στο χέρι αμυντικού, με τον ρέφερι κ. Μπουκουβάλα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του μέσα σε επιδοκιμασίες από φιλάθλους και συμπαίκτες.

11006049_10204435613673735_372278496_n

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον πολύ καλό σήμερα Στέφο (η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα), σε μια φάση που προήλθε από ωραία ατομική ενέργεια του Γραμματικού και “σπάσιμο” της μπάλας στον σκόρερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης Α., Στογιάννος, Μωυσίδης, Θεοδοσιάδης Δ., Δημητρίου, Αλμαλιώτης (86′ Ιωάννου), Τουμαράς, Κακούδης (72′ Παπαλεξίου), Γραμματικός, Δασκαλίδης (65′ Στέφος), Παπαδής.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Παπαδόπουλος Ν., Τσιότρας, Χουϊλουλίδης, Παντέλογλου, Ιατρόπουλος (85′ Ευθυμίου), Τερζής, Ασλαμπάλογλου, Μπακαλίδης, Λαφτσίδης (46′ Παπαδόπουλος Λ.), Κάσα (52′ Καρύδης)


 

*με δήλωση του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κουλούρας Αντώνης Ιατρόπουλους, θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη σημερινή εμφάνιση, για την οποία όπως ο ίδιος τόνισε, απέσπασε τα άκρως θετικά σχόλια φιλάθλων και παικτών του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected