Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-0 (photos)

DSC00427

Σπουδαία νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις, πέτυχε σήμερα ο Εθνικός Κλειδιού. 

Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές της, επικράτησε με 3-0 του “ανταγωνιστή” Άτλα Ζερβοχωρίου και μείωσε τη διαφορά από τον σημερινό του αντίπαλο στον έναν βαθμό. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την τρίτη διαδοχική τους ήττα και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζονται και πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά στη σημερινή αναμέτρηση και από το πρώτο λεπτό, πίεσαν την εστία του Γιάννη Γαϊτανίδη. Η καλή στιγμή με τον Σάκη Κεχαγιά στο 6′ ακολούθησε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό όταν ο Κιρκιλιανίδης κινήθηκε από αριστερά, πάσαρε παράλληλα στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Φιρινίδη και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό.

DSC00426

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να προσπαθούν με συνεχείς πάσες και κατοχή μπάλας να απειλήσουν για δεύτερη φορά την εστία του Άτλα. Παρά τις προσπάθειες όμως, το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, ο Εθνικός ανέβασε στροφές και στο 50′ κατόρθωσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, πολύ καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στη φάση αυτή και μετά από κόντες στο χώρο του κέντρου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε την κάθετη πάσα στον Κιρκιλιανίδη και αυτός με πλασέ νίκησε τον Γαϊτανίδη. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για off-side του σκόρερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Εθνικός πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Κιρικιλιανίδη στην πλάτη της άμυνας και με ψιλοκρεμαστό σουτ “έγραψε” το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 78′ να μειώσουν το σκορ, αλλά τα διαδοχικά σουτ των Ρόκκου και Παντζαρτζίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μυλωνάς, στην πιο καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στον σημερινό αγώνα.

DSC00425

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ. Λιόλιο και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Καλυβιώτης Δ., Παρασχόπουλος(85′ Παπαγιάννης), Καλυβιώτης Α. (78′ Κωστόπουλος), Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Πετικόπουλος, Φιρινίδης (65′ Νικολόπουλος), Κεχαγιάς Σ., Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος Δ.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ., Ρόκκος, Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος (62′ Λέκκας), Κολοκοτρώνης (69′ Γαϊτανίδης Φ.), Διαμαντίδης, Μπάμπος, Σπυριδωνίδης, Κρουσταλλάς, Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης Χ. (19′ Γαϊτανίδης Α.)

περισσότερες φωτογραφίες στο ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected