Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – ΓΚΟΛ από τα ματς των 22.00 (vids)

fe552054e9fcf077431ff69977e926c2_LΑκόμα… σκοράρουν Σέλτικ και Ίντερ οι οποίες συνέθεσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του θεσμού για να μείνουν τελικά στο ισόπαλο 3-3, αποτέλεσμα που ουσιαστικά αφήνει αμφότερες τις ομάδες ικανοποιημένες.

Σέλτικ – Ίντερ 3-3

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «16» του Europa League έκανε ο Άγιαξ ο οποίος στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Λέγκια Βαρσοβίας πήρε σημαντική νίκη με 1-0 και πλέον αναζητά το εκτός έδρας γκολ για να… καθαρίσει την πρόκριση.

Άγιαξ – Λέγκια Βαρσοβίας 1-0

Πολύ σημαντικό προβάδισμα πήρε η Σεβίλλη για να βρεθεί στους «16» του Europa League καθώς φιλοξενώντας την Γκλάντμπαχ επικράτησε 1-0 και πλέον αναζητά το εκτός έδρας γκολ για να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Σεβίλλη – Γκλάντμπαχ 1-0

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση των νοκ – άουτ του Europa League έκανε η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» υποδέχτηκε τη Σάλτσμπουργκ για να πάρει τη νίκη με 2-1.

Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ 2-1

Μεγάλη ανατροπή κατάφερε να κάνει η Γκινγκάμπ σε διάστημα λίγων λεπτών απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου για να επικρατήσει 2-1 και να μπει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Γκινγκάμπ – Ντιναμό Κιέβου 2-1

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Λονδίνο όπου η Τότεναμ υποδέχτηκε τη Φιορεντίνα για να μείνουν οι δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1. Έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Αρτέμιο Φράνκι» σε μία εβδομάδα.

Τότεναμ – Φιορεντίνα 1-1

Σε μία εβδομάδα θα κριθούν τα πάντα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπεσίκτας. Οι «κόκκινοι» πήραν το μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στο «Άνφιλντ» ωστόσο καλούνται να το υπερασπιστούν στο «καυτό» «Ινονού».

Λίβερπουλ – Μπεσίκτας 1-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected