Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 22ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ11111111

To τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και λίγο πριν τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας, οι 16 “μονομάχοι” της Α1 Ερασιτεχνικής…ακονίζουν τα ξίφη τους για ακόμη μία αγωνιστική, στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, τόσο για το ποια ομάδα θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής όσο και το ποιες θα είναι οι πέντε οι έξι ομάδες που θα οδηγηθούν στην Α2 Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Η αυριανή 22η αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια και μάλιστα σε Βαρβάρες, Μελίκη και Ροδοχώρι είναι τα ματς που κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “φωτιά”. Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηούπολης, περιμένει στη…γωνία ο ΦΑΣ Νάουσα που υποδέχεται στο ΔΑΚ την ΑΕ Καψόχωρας που έχει μεν “σφυγμό” μετά την τελευταία νίκη κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού, δεν παύει όμως να είναι σε δυσχερή θέση έναντι των προπορευόμενων ομάδων.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 22η αγωνιστική :

diavatosΑτρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης : Ματς υψηλού επιπέδου στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η “κυανόλευκη” ομάδα επέστρεψε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ωστόσο άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο θα αγωνιστούν για τη νίκη τόσο για τους βαθμούς όσο και για το γόητρο. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης και οι παίκτες του μετρούν τις…πληγές μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου, όπου δυσκολεύτηκαν πολύ να κάμψουν την αντίσταση του “καταδικασμένου” Φίλιππου Μέσης. Αμφότεροι οι προπονητές δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και άπαντες θα είναι παρόντες για την αυριανή “μάχη”.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου


naousa

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Καψόχωρας : Επιστροφή στο ΔΑΚ Νάουσας για τους φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει κλίμα ευφορίας και ικανοποίησης. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα θέλει να ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι και οι άνθρωποι των “κυανολεύκων” περιμένουν την παρουσία του κόσμου, που έχει “ζεσταθεί” αρκετά από την άκρως θετική παρουσία στα τελευταία ματς. Στην αντίπερα όχθη, οι “κοκκινόμαυροι” θα μεταβούν στη Νάουσα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και παρά τις δυσκολίες που εκ των πραγμάτων κρύβει η αυριανή αναμέτρηση, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τον βαθμό ή τους βαθμούς. Απών για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μπάμπης Πιπιλιάρης, επιστρέφει όμως ο Παναγιώτης Τσολακίδης που εξέτισε την ποινή του. Χωρίς απουσίες οι “κυανόλευκοι”, θα επιδιώξουν τη νίκη και το θέαμα και ταυτόχρονα περιμένουν καλά νέα από το Διαβατό, όπου αγωνίζεται ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


trikala

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κλασικό ντέρμπι της περιοχής στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Οι “πράσινοι”, μετά την ισοπαλία στη Χαρίεσσα και το άνοιγμα της “ψαλίδας” από την κορυφή στο -6, θα επιδιώξουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι ώστε σε περίπτωση “γκέλας” των πρωτοπόρων, να μειώσουν και πάλι τη διαφορά. Στην αντίπερα όχθη, οι πρωταθλητές “ζουν και αναπνέουν” για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς στο πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους. Εξαιρετικά δύσκολη σύνθεση της αρχικής 11άδας για τον Γιώργο Ντάμτσιο, καθώς η ομάδα θυμίζει…νοσοκομείο! Σίγουροι απόντες είναι, εκτός του παίκτη – προπονητή, οι Σάββας Αθανασιάδης, Βασίλης Ακρίβος, Ούλι Ντόι, Γιώργος Παντριάς και Ηρακλής Ελευθεριάδης (ο τελευταίος εφόσον χρειαστεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα τελευταία λεπτά), ενώ αμφίβολοι είναι μέχρι στιγμής οι Κώστας Καρβούνης και Χρήστος Μηνούδης. Πρόβλημα προέκυψε και με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Παπαδόπουλο ο οποίος ωστόσο έκανε ένεση σήμερα στην ωμοπλάτη και αναμένεται να αγωνιστεί παρά τις ενοχλήσεις. Από την άλλη πλευρά, χωρίς προβλήματα θα μεταβεί στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ, που θα επιδιώξει την 14η νίκη στο πρωτάθλημα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


rodoxori

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας : Μεγάλο ματς στο ορεινό Βέρμιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις…χωρίζουν μόλις 6 χιλιόμετρα. Αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, καθώς οι 33 βαθμοί θεωρούνται ικανοποιητική συγκομιδή. Δεν μπορούν όμως σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούν, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης αύριο στο γειτονικό Ροδοχώρι. Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων”, Σάκης Γλώσσης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Τσαγκερά, που θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του ενώ απών θα είναι και ο Ανδρέας Βαϊναλής για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα επιστρέφει ο Τέλης Ευθυμιάδης, που απουσίασε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ την ίδια ώρα το συγκρότημα του Τάσου Μπράτση θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ και βίντεο της αναμέτρησης του πρώτου γύρου

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


kouloura

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕ Χαρίεσσας : Την ευκαιρία για τρεις πολύτιμους βαθμούς έχει αύριο η ΑΕ Χαρίεσσας, κόντρα στον ουραγό ΠΑΟΚ. Εντούτοις, οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς οι “ασπρόμαυροι” έχουν παρουσιάσει πολύ διαφορετικό πρόσωπο στα τελευταία τους παιχνίδια, που πηγάζει κυρίως από την επιστροφή έξι ποδοσφαιριστών από την ομάδα των Λευκαδίων. Αμφότεροι οι προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον και ανοιχτό παιχνίδι.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από τον πρώτο γύρο


meliki

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδιού : Άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι και στη Μελίκη, με τις δύο ομάδες να μάχονται φέτος για τη σωτηρία τους. Σε πιο ευνοϊκή σαφώς θέση ο γηπεδούχος Φίλιππος, ο οποίος με 30 βαθμούς νιώθει μεγαλύτερη (προς το παρόν) ασφάλεια, σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” που βρίσκονται στην 13η θέση και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς ώστε να προσπεράσουν την 11η που σε κάθε περίπτωση ανανεώνει την παρουσία της ομάδας στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Αμφίβολος ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος για τους “ερυθρόλευκους”, ο οποίος μαζί με τον Έρβις Μπούφι (ενοχλήσεις στην πλάτη) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ο δεύτερος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν. Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός θα μεταβεί στη Μελίκη χωρίς τους Σωτήρη Παπαδόπουλο και Άρη Πετικόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και αναμένεται να λείψει για καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αμφίβολος επίσης ο Νίκος Παρασχόπουλος ο οποίος αντιμετωπίζει ένα οίδημα στο χέρι και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ και εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


varvares

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Άτλας Ζερβοχωρίου : Ένας από τους πολλούς…τελικούς που θα ακολουθήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. “Πράσινοι” και “κιτρινόμαυροι” διασταυρώνουν τα…ξίφη τους με στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα αποτελέσουν ανάσα για τη συνέχεια. Αμφότεροι ακολουθούν αρνητική πορεία το τελευταίο διάστημα και μάλιστα οι γηπεδούχοι σε 8 παιχνίδια μετρούν 5 ήττες και δύο ισοπαλίες. Ο Σάββας Αβετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Χριστιά, που συνεχίζει την αποθεραπεία τους ενώ αμφίβολοι είναι οι Διονύσης Χειμωνίδης και Γιώργος Κοτσογιαννίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, επιστρέφει ο Θόδωρος Αβετίδης, που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν προβληματίζεται από ενδεχόμενες απουσίες ή τραυματισμούς και με άπαντες διαθέσιμους, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο αυριανό ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου


mesiΦίλιππος Μέσης –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μόνο η νίκη είναι ο στόχος για τον Άρη στο αυριανό παιχνίδι, σε μια δύσκολη όμως αποστολή δεδομένου πως ο Φίλιππος δεν…καταθέτει τα όλα! Προερχόμενος μάλιστα από την πολύ καλή παρουσία κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης και μετά το 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού πριν δύο εβδομάδες, θα αγωνιστεί με στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς απομένει πλέον μόνο το γόητρο για το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου. Μοναδικό πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό ο Παναγιώτης Γατόπουλος, που θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χωρίς τον παίκτη – προπονητή Δημήτρη Γιουρόπουλο θα παραταχθεί η ομάδα του Παλαιού Σκυλιτσίου, που συνεχίζει την ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

DSC_03784

Το pre game της 22ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του cafe-bar «Relax», ένας απόλυτα ανανεωμένος χώρος στην «καρδιά» της πόλης (Κεντρικής 141, Βέροια)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (9) – Άτλας Ζερβοχωρίου (12)  [0-3]

ΦΑΣ Νάουσα (2) – ΑΕ Καψόχωρας (14)   [4-1]

Φίλιππος Μελίκης (8) – Εθνικός Κλειδιού (13)  [4-1]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6)  [2-4]

Φίλιππος Μέσης (15) –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (10)  [1-1]

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – ΑΕ Χαρίεσσας (7)  [0-3]

Ατρόμητος Διαβατού (4) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [0-3]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11) – Αχιλλέας Νάουσας (5)  [0-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected