Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης 1-1

File0608Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι δύο αντίπαλοι στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου, σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στο…98′, με πολλά νεύρα και διαξιφισμούς, ενώ ο ρέφερι της συνάντησης κ. Μελτζανίδης κάλεσε την αστυνομία στο τέλος του αγώνα για να μπορέσει να αποχωρήσει! Φίλαθλοι του Άρη τον περίμεναν με…άγριες διαθέσεις στο πάρκινγκ του γηπέδου, ενώ είχαν προηγηθεί πολλές και έντονες διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων προς το πρόσωπο του.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Η αναμέτρηση ήταν εκ προοιμίου πολύ σημαντική για τους δύο αντιπάλους και φυσιολογικά περιμέναμε μία δυνατή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, που προερχόταν από την ήττα στα Τρίκαλα, έχουν αποδείξει πως εντός έδρας καταφέρνουν να παίρνουν αυτό που θέλουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεν αστάθεια στην απόδοση τους, εντούτοις η ποιότητα των παικτών αποτελεί σημαντικό στοιχείο φέτος για το σύνολο του Μπάμπη Πετρίδη.

Στο πρώτο 20λεπτο, οι δύο ομάδες κινήθηκαν κυρίως στο χώρο του κέντρου και προσπάθησαν με γεμίσματα και στημένα κυρίως, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βρεθούν στα καρέ της αντίπαλης ομάδας. Σε μία τέτοια φάση, στο 25ο λεπτό, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να προηγηθούν με το πρώτο τέρμα του Πετικόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι σε κεφαλιά του Γρηγόρη Πατρίκα και από κοντά άνοιξε το σκορ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Νούσιος, ο οποίος αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας του, έδωσε εντολή για ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής, με στόχο να πάει η ομάδα του με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια. Οι “βυσσινί” στο διάστημα αυτό είχαν μία καλή στιγμή με τον Μπρέγκου και πλέον, στο δεύτερο 45λεπτο, έπρεπε να ρισκάρουν, για να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Από το πρώτο λεπτό της επανάληψης, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Το παιχνίδι έγινε πλέον σκληρό, οι διακοπές στη ροή του αγώνα διαδέχονταν η μία την άλλη, με τον ρέφερι της συνάντησης να βγάζει πολλές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Η φάση όμως που σημάδεψε τον αγώνα και που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους γηπεδούχους έγινε στο 69′. Ο Πολυζόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μετά από μία διεκδίκηση, ο Θοδωρής Δημούλτσης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον Μυλωνά, κάνοντας με πλασέ το 1-1. Οι “κιτρινόμαυροι”, που είχαν σταματήσει ζητώντας από τον επιθετικό του Φίλιππου να ρίξει τη μπάλα εκτός για το fair play, κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τον σκόρερ!

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, το παιχνίδι διακόπηκε για τρία λεπτά και τα σπρωξίματα ανάμεσα στους παίκτες έδιναν και έπαιρναν. Τα πνεύματα ηρέμησαν τελικά, για να έρθει δύο ακόμη φάσεις που ξεσήκωσαν τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 88′ ο Γρηγόρης Μωραϊτης βρέθηκε στο έδαφος στο χώρο του κέντρου κρατώντας το πρόσωπο του, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του παίκτη που θεώρησαν ότι τον χτύπησε, με τον κ. Μελτζανίδη να δείχνει κίτρινη κάρτα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γρηγόρης Πατρίκας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά πέτυχε γκολ, με τον ρέφερι να υποδυκνείει επιθετικό φάουλ στον Γιάννη Θεοδωρίδη. Ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες, στις οποίες ο κ. Μελτζανίδης απέβαλλε τον Δαρδακούλη για εξύβριση όπως καταγράφηκε και στο φύλλο αγώνος.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ήρθε τελικά στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το διαιτητικό τρίο να μεταβαίνει με δυσκολία στα αποδυτήρια, εν μέσω αποδοκιμασιών και ορισμένων…ιπτάμενων αντικειμένων. Τελικά, αποχώρησαν αρκετή ώρα αργότερα, με το φύλλο αγώνος να “καίει” τους γηπεδούχους, καθώς καταγράφηκαν όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Μωραϊτης Δ. (78′ Τσίπης Χ.Σ.), Δαρδακούλης, Πολυζόπουλος, Νούσιος, Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Κ. (73′ Τσίπης Χ.Α.), Ψαλίδας

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γατόπουλος (46′ Ντόγος), Γκατζούφας (90′ Ρόκκο), Μουρατίδης (86′ Καρασαββίδης), Παππάς, Γιάννου, Μπρέγκου, Δημούλτσης, Τζιβάρας, Βοργιατζίδης, Γκαντζίδης

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected