Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Άτλας Ζερβοχωρίου 1-2 (photos)

21- 2 005Μεγάλης σημασίας νίκη και βαθμολογική “ανάσα” για τον Άτλα Ζερβοχωρίου, “βυθίζοντας” ταυτόχρονα τον Αγροτικό Αστέρα στην 11η θέση.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, είχε πάθος, ένταση και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη αποδείχτηκε εξαιρετικά..εύστοχη στο σημερινό παιχνίδι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που δημιούργησαν πολλές φάσεις αλλά κατάφεραν να σκοράρουν μόλις σε μία. Ένα στοιχείο άλλωστε που παρουσιάζει στα τελευταία της παιχνίδια η ομάδα του Σάββα Αβετίδη και η αφλογιστία είναι αυτή που λειτουργεί ανασταλτικά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Άτλας φανέρωσε πως έχει “σφυγμό” και πως παρά τις αντίθετες προβλέψεις, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους. Το σημερινό παιχνίδι απέδειξε πως εκτός της ικανότητας χρειάζεται και η τύχη, άλλωστε σε τέτοιο επίπεδο κάθε παράγοντας σε μία αναμέτρηση, παίζει καθοριστικό ρόλο.

21- 2 014

Το φιλμ του αγώνα

8′ Εκτέλεση φάουλ του Χάμπαλη από πλάγια θέση, ο Φεζουλάς που πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

16′ Ο Φεζουλάς πέφτει στο έδαφος μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής κ. Λιόλιος διατάσσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

18′ ΓΚΟΛ! Σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σπυρίδης μπήκε στη φάση και με μια ψηλοκρεμαστή λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1)

33′ ΓΚΟΛ! Έμμεσο φάουλ για τους φιλοξενούμενους, μία απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Στη φάση αυτή ο Αβετίδης μπήκε στη φάση με αντίπαλο αμυντικό και η μπάλα έφτασε στα χέρια του Μήτσα. Ο διαιτητής θεώρησε ότι ο αμυντικός γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα, δίνοντας έμμεσο φάουλ για τους “κιτρινόμαυρους”. Μετά την εκτέλεση, ο Σπυριδωνίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και το σουτ πέρασε ανάμεσα από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα (0-2)

40′ ΓΚΟΛ! Κεφαλιά του Χρήστου Οικονόμου μέσα από τη μικρή περιοχή και μειώνει το σκορ (1-2)

41′ Δυνατό σουτ του Αλέκου Οικονόμου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

46′ Ο Κουβατσίδης μπήκε στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος, ο ρέφερι κ. Λιόλιος δίνει συνέχεια στο παιχνίδι

52′ Σέντρα του Αλέκου Οικονόμου, στην πορεία της μπάλας ο αδερφός του Χρήστος αλλά το δυνατό πλασέ που δοκίμασε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83′ Κεφαλιά του Χάμπαλη από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσαν σωτήρια οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

84′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Ανέστη Σπυριδωνίδη, για φάουλ πάνω στο Χάμπαλη.

21- 2 024

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Κουβατσίδης, Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Καρολίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ. (80′ Λίκα Μ.), Νικολαϊδης (59′ Κοτζαχρήστος), Φεζουλάς, Τσανασίδης (73′ Ρηγόπουλος), Χάμπαλης.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ., Ρόκκος, Σπυρίδης, Κολοκοτρώνης, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Σπυριδωνίδης, Κρουσταλάς, Παντζαρτζίδης (87′ Λέκκας), Δημητρούσης Χ. (90+1′ Σιδηρόπουλος), Γαϊτανίδης Α.

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected