Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδιού 4-0

DSC_0154Εύκολη επικράτηση και πολύ καλή εμφάνιση για τον Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογίας με Διαβατό και Αχιλλέα. 

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη είχε το πάνω χέρι σε όλο το 90λεπτο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και ελέω Γιώργου Μυλωνά, το σκορ δεν έφτασε σε υψηλότερα επίπεδα. Μάλιστα, στη φάση του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων, ο βραχύσωμος πορτιέρο του Εθνικού έχει αποκρούσει τρία εξ επαφής σουτ(!) των αντίπαλων επιθετικών και με την τέταρτη επαναφορά, σκόραρε ο Αντώνης Πιτσάβας.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης, με τους “κυανόλευκους” να επισκέπτονται μία φορά τα καρέ του Τσιώμου, ωστόσο η κεφαλιά του Σάκη Κεχαγιά αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των “ερυθρολεύκων” σε κόρνερ. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά Ανδρίτσος και Μπρέγκου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μυλωνά.

Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 26′ όταν ο Ανδρίτσος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρομάριο Λουμάνι έκανε το κοντρόλ και το δυνατό σουτ που επιχείρησε αφού κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό ξεγέλασε τον Μυλωνά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Φίλιππος διπλασίασε τα τέρματα του με τη φάση που σας περιγράψαμε στην αρχή του ρεπορτάζ και εκτελεστή τον Αντώνη Πιτσάβα. Ο νεαρός επιθετικός των “ερυθρόλευκων” έφτασε τα 9 προσωπικά στο πρωτάθλημα, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Χρήστο Μπρέγκου (14).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη μπήκε το ίδιο αποφασιστικά, με στόχο να “καθαρίσει” το ματς. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά τόσο η δυστοκία όσο και οι επεμβάσεις του Μυλωνά κράτησαν το 2-0 μέχρι το 68′. Στη φάση αυτή ο Λάζαρος Μουρατίδης δέχτηκε την ωραία σέντρα από συμπαίκτη του και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά, “γράφοντας” το 3-0.

DSCN3848

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Εθνικός είχε μια καλή στιγμή με τον Δημήτρη Καλυβιώτη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Τσιώμος και στο 78′ ήταν η σειρά του Χρήστου Παρσόπουλου να διαμορφώσει το τελικό 4-0, το παρθενικό τέρμα του πρώην αμυντικού των Λευκαδίων στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Σίμος, Τάσος, Σερασκέρης, Μουρατίδης (74′ Παρσόπουλος), Μπούφι, Τεγούσης, Μπρέγκου, Λουμάνι, Πιτσάβας (81′ Παράσχος), Ανδρίτσος (71′ Μαμουτόπουλος)

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Νικολόπουλος (72′ Κεχαγιάς Ν.), Δημητριάδης, Κωστόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Παπαδόπουλος Δ. (λ.τ. 32′ Κακατάτσιος), Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης (72′ Παπαγιάννης), Κεχαγιάς Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected