Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Επτά γκολ στο “Μπερναμπέου”. Απολαύστε! (vid)

17caa577106027a110857cd1701edf35_L

Μεγάλο παιχνίδι έγινε το «Ανοέτα», με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να παίρνει τελικά μια σπουδαία νίκη με 4-3.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στις καθυστερήσεις. Η Σοσιεδάδ άνοιξε το σκορ στο 16’, με τον Αγκιρέτσε να κάνει το 1-0. Η Σεβίλλη προσπάθησε για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 43’ με κεφαλιά του Κολοτζιέτζακ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και πάλι στο 47’ όταν ο Τρεμουλινάς ανέτρεψε τον Κανάλες εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Τσάβι Πριέτο ευστόχησε για το 2-1. Η ομάδα της Ανδαλουσίας όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 56’ είχε δοκάρι με τον Καρίσο. Το 2-2 έγινε τελικά στο 68’ με κεφαλιά του Μπάκα. Δέκα λεπτά αργότερα, η Σεβίλλη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Γκαμεϊρό έγραψε το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Σοσιεδάδ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 8’ ο Αρίμπας με αυτογκόλ έκανε το 3-3. Στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει και τη νίκη, όταν ο Τσάβι Πριέτο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ζαλδούα, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα (81′ Φινμπόγκασον), Γκρανέρο, Ρούμπεν Πάρδο, Τσάβι Πριέτο, Κανάλες (78′ Ερβίας), Αγκιρέτσε, Κάστρο (89′ Μπεργκάρα)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Φιγκέιρας, Αρίμπας, κολοτζιέτσακ, Τρεμουλινάς, Καρίσο, Ιμπόρα (65′ Σουάρες), Βιδάλ, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (46′ Βιτόλο), Μπάκα (70′ Γκαμεϊρό)

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected