Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Χωρίς αντίπαλο ο Αστέρας

AsterasΣε μια πανεύκολη νίκη έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή (22/2), που συνέτριψε με 6-1 τον ΟΦΗ. Ανώτεροι και πιο ποιοτική η ομάδα της Αρκαδίας, που αν έπαιζε σε φουλ ρυθμούς σε όλο το 90λεπτο, το σκορ θα μπορούσε να εκτοξευτεί πιο ψηλά.

Από την άλλη, ένας ΟΦΗ εμφανώς καταπονημένος από τα συνεχή ματς με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες να αγωνίζονται. Χωρίς αρχή μέση και τέλος η ομάδα του Ηρακλείου, που κατέστη ανέφικτο να κοιτάξει στα μάτια τον Αστέρα. Μοιραία υποτάχθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του ματς. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορούσε τη μπάλα και απλά επιχειρούσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα του Λορία. Η αρχή έγινε μόλις στο 4′. Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πρόλαβε τον Λορία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο 8′ ο Γεωργιανός γκολκίπερ γλίτωσε το 2-0 με εξαιρετική επέμβαση ύστερα από σουτ του Ρόλε. Αφού ακολούθησαν νέες πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Μάσα (20′), Ιγκλέσιας (28′), Ρόλε (30′, 33′) και Γιαννιώτα (35′), ήρθε το 2-0 στο 41′. Ο Γιαννιώτας έδωσε με εξαιρετική ενέργεια πάσα στον Μπαράλες, ο οποίος σούταρε με τον Λορία να αποκρούει, αλλά ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με πλασέ.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected