Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Τέλος (και) ο Σούλης, έρχεται ο Καβακάς!

kavakas_610x400Αποχωρεί οριστικά ο Κατσιγιάννης από την ηγεσία του ΑΟ Χανιά! Τέλος και ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τον Τίμο Καβακά να τον αντικαθιστά!

Αποχωρεί από τον πάγκο του Α.Ο. Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος και στη θέση του αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής του Πλατανιά, της Λάρισας, της Παναχαϊκής και του Παναργειακού, Τίμος Καβακάς! Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τον ΑΟΧ και αυτή, θα είναι η τρίτη φορά που ο Τίμος Καβακάς θα δουλέψει στα Χανιά, αφού ήδη μετρούσε δύο θητείες (σε κοντινή χρονική απόσταση η μία από την άλλη), στον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε όμως η ΠΑΕ ΑΟΧ για τα παρταπάνω, είχε και άλλη σημαντική εξέλιξη! Όπως δηλώνεται σε αυτή, ο Νίκος Κατσιγιάννης αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι Μιχάλης Τζουγκαράκης αναλαμβάνει πλέον τα ηνία αυτή, σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά και αγωνιστικά.

Σε ότι αφορά τον Καβακά, φτάνει την Τετάρτη το πρωί στα Χανιά και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα γνωριστεί με τους παίκτες του και θα τους προπονήσει.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

“Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση του Νίκου Κατσιγιάννη από την ομάδα όπως επίσης και του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία. Νέος τεχνικός της ομάδας μας, από την Τετάρτη 25/02 θα είναι ο προπονητής Τίμος Καβακάς (μαζί με το επιτελείο του)”.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected