Football League

Football League – Κερδίζει και σε κακή μέρα!

cdc31a3c457de4dd16bf469935cb8c53_LΜία κακή ΑΕΚ έκανε το καθήκον της επικρατώντας δύσκολα 2-1 της Παναχαϊκής για να αποσπαστεί στους εννέα βαθμούς από την ομάδα της Πάτρας.

Δεδομένα η ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να παίζει σε φουλ ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό επικράτησε 2-0 χωρίς να θέλξει με την εμφάνισή της. Κάτι ανάλογο έγινε και απέναντι στην Παναχαϊκή. Η Ένωση κινήθηκε σε ρηχά νερά φτάνοντας στη νίκη με 2-1 και παίρνοντας απόσταση εννέα βαθμών από την ομάδα της Πάτρας.

Με τους καλύτερους

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια ήταν αυτό απέναντι στην Παναχαϊκή για την ΑΕΚ. Έτσι ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να επιλέξει τους καλύτερους για τν βασική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ανέστης με τους Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Μπακάκη και Σοϊλέδη να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Σε ρόλο αμυντικών χαφ χρησιμοποιήθηκαν οι Γιόχανσον και Ανάκογλου που είχαν μπροστά τους τον Μάνταλο. Στα πλάγια της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα με τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Λάθη επί… λαθών

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ η οποία στο πρώτο μισάωρο είχε μόλις μία ευκαιρία. Αυτή αφορούσε το τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σοϊλέδης έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γεωργακόπουλου.

Από εκεί και πέρα, η Ενωση δεν είχε το καθαρό μυαλό στην ανάπτυξη και δεν μπόρεσε να φτιάξει τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Από την πλευρά της η Παναχαϊκή πίεσε ψηλά δυσκολεύοντας έτσι το έργο του «δικεφάλου».

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P