Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Αβετίδη

DSCN2542Κλυδωνισμούς (όπως ήταν φυσιολογικό) προκάλεσε η εντός έδρας ήττα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, απώλεια που έφερε τους πράσινους στην 11η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έναν περισσότερο από την γραμμή του υποβιβασμού.

Η νεοφώτιστη ομάδα μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ενώ είναι χαρακτηριστική η επιθετική της δυστοκία καθώς στον δεύτερο γύρο έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα ενώ από την άλλη πλευρά, διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία! Από τα παράδοξα πράγματα που συμβαίνουν φέτος στον Αγροτικό Αστέρα και που σίγουρα έβαλαν σε σκέψεις τον προπονητή της ομάδας Σάββα Αβετίδη, ο οποίος την επομένη της αναμέτρησης υπέβαλλε την παραίτηση του στους διοικούντες την ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο έμπειρος τεχνικός θέλησε με την κίνηση του αυτή να “ταρακουνήσει” την καθημερινότητα του Αγροτικού Αστέρα και θεώρησε με την κίνηση του αυτή πως θα άλλαζε την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας ήταν κάθετα αντίθετος στην απόφαση στου Σάββα Αβετίδη, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του και του κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα πορευτεί μέχρι τέλους με τον ίδιο ως προπονητή.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι απόλυτα πεπεισμένοι πως το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο και μάλιστα στη σημερινή προπόνηση, το παρόν έδωσαν 18 ποδοσφαιριστές, δείγμα της αποφασιστικότητας και της αλληλεγγύης όλων με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected