Football League

Football League – Θα χάσει το ματς στα χαρτιά η Λαμία;

Χωρίς τίτλοΤο flnews.gr αποκαλύπτει τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Κατσικογιάννης για τον Χουσεΐν Μουμίν. Καταθέτει ένσταση η Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν στο ματς Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας θα καταθέσει (μέχρι τις 15:30 δεν είχε κατατεθεί) η φιλοξενούμενη, προκειμένου να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Ο μέσος της ομάδας της Φθιώτιδας δεν αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πιερικό, αλλά ο ρέφερι Κατσικογιάννης στο φύλλο αγώνα είναι… καταπέλτης εναντίον του, γι’ αυτό και τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, ο Κατσικογιάννης έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια ο Μουμίν έβρισε τα Θεία (δεν μπορούν να μεταφερθούν οι εκφράσεις του) απευθυνόμενος προς τον α’ βοηθό, τον απώθησε, ενώ είπε στον διαιτητή: «Μην τολμήσεις να γράψεις τίποτα, θα σε γαμ… και θα σου κάνω μεγάλο κακό. Δεν ξέρεις ποιος είμαι»!

Ο Μουμίν σε επικοινωνία που είχε το flnews.gr μαζί του τόνισε ότι έχει πέσει από τα σύννεφα και υποστήριξε ότι ποτέ δεν έβρισε τα Θεία. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Φθιώτιδας σκοπεύει να καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής, ενώ αυτό που διαρρέει είναι ότι δεν ήταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστής στο επεισόδιο που έγινε στη φυσούνα.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του Μουμίν, πληροφορίες του flnews.gr από τη διοργανώτρια αρχή αναφέρουν ότι κανείς από την ΠΑΕ Λαμία δεν επικοινώνησε – ως όφειλε – με τη Football League για να ενημερωθεί σχετικά με τον κίνδυνο ποινής του ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με τον Πιερικό. Έτσι, βάσει ΚΑΠ αν γίνει ένσταση, η Λαμία θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 και παράλληλα θα της επιβληθεί πρόστιμο από 8 έως 40 χιλιάδες ευρώ. 

Όσο για τη θέση της Λαμίας; Οι «κυανόλευκοι» σημειώνουν ότι υπάρχει ευθύνη και της διοργανώτριας αρχής. Όπως μετέφεραν στο flnews.gr, γνώριζαν ότι ο Μουμίν έχει τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα και υποστήριζαν ότι το φύλλο αγώνα εστάλη από τη Football League στις 14:30 της Τετάρτης (25/02), δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς και το ποινολόγιο εστάλη στις 16:00.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected