Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Στην αναμονή για τις εξελίξεις

da6a0a432622a09ccfc968d77a823f1f_LΔιευκρίνιση από τον Σταύρο Κοντονή περιμένουν στην ΕΠΟ για το αν θα διεξαχθούν κανονικά οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου που έχουν οριστεί για 4 και 5 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού το βράδυ της Τετάρτης (25/2), αναστέλλεται για μια εβδομάδα η δράση στη Super League, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά στο Κύπελλο. Γι’ αυτό η Επιτροπή Κυπέλλων της Ομοσπονδίας ζήτησε διευκρινήσεις από τον Κοντονή, προκειμένου να ξέρει αν θα αλλάξει ή όχι ο σχεδιασμός. Πάντως, ακόμα κι αν τα παιχνίδια γίνουν κανονικά, δεν φαίνεται διατεθειμένη η ΕΠΟ να ορίσει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την προσεχή εβδομάδα. Παρόλο που θα αποτελούσε μοναδική ευκαιρία να διεξαχθεί κανονικά κι αυτή η ρεβάνς των προημιτελικών, στην Ομοσπονδία δεν θεωρούν πως θα ήταν σωστή απόφαση, με το κλίμα να είναι τεταμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Θυμίζουμε πάντως, πως το Πανιώνιος-Ηρακλής έχει οριστεί για την Τετάρτη 4/3 στις 19:00, ενώ για την Πέμπτη 5/3 έχουν οριστεί τα Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Χανιά στις 16:00 και Ξάνθη-ΟΦΗ στις 19:30.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected