Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – ΑΕΚ (0-2) Για 73′ ο Πετράκος (video)

b88cc356686118447c98794d43f2596a_LΜε τον Χρήστο Αραβίδη να κρατάει την επαφή του με τα δίχτυα και να σημειώνει ακόμα δύο τέρματα, η ΑΕΚ είχε εύκολο απόγευμα στο Ρέθυμνο επικρατώντας 2-0 της Επισκοπής.

Καθαρά επαγγελματική εμφάνιση έκανε η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο όπου φιλοξενήθηκε από την Επισκοπή. Εκεί επικράτησε 2-0 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» για ακόμα μία φορά είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη ο οποίος σημείωσε ακόμα δύο τέρματα για να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε ακόμα ένα τρίποντο.

Δυνατό ξεκίνημα

Πριν καν προσαρμοστούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Γάλλου η Ένωση πήρε το προβάδισμα. Στο 2’ ο Μπακάκης πήρε την μπάλα από τον Πλατέλλα και με ωραία παράλληλη σέντρα, είδε τον φορμαρισμένο Αραβίδη να κάνει προβολή στο πρώτο δοκάρι και να ανοίγει το σκορ.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ κράτησε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς. Ωστόσο, την ίδια ώρα, αδυνατούσε να φτάσει σε ένα γρήγορο δεύτερο τέρμα που θα «καθάριζε» το παιχνίδι.

Ηρεμία στην επανάληψη

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο 45λεπτο. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως ξανά να μπορέσει να φτάσει στο γκολ που θα έδειχνε να καθαρίζει το παιχνίδι.

Κάτι που έγινε στο 77’ όταν ο Μάνταλος έκανε το κόρνερ και ο Αραβίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 φτάνοντας στα δέκα τέρματα στη φετινή σεζόν. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έγινε αναμέτρηση τυπικής διαδικασίας χωρίς να αλλάξει κάτι.

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Πυθαρούλης, Νικολακάκης, Δελήμπασης, Πετράκος (73’ Μανουσάκης), Αργυρίου, Βιγιαφάνιες, Βιτώρος (85’ Δρακάκης), Πάλλας

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ανάκογλου (80’ Ντούνης), Πλατέλλας (64’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα (75’ Ζόριτς), Μάνταλος, Αραβίδης

δείτε το βίντεο του αγώνα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected