Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης 0-0 (photos)

DSC00487

Καταδικαστική ίσως αποδειχτεί η χθεσινή απώλεια βαθμών για τον Εθνικό Κλειδιού. Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη δεν κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος να καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού Φίλιππου Μέσης και στις 7 αγωνιστικές που απομένουν, πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών αλλά και με μονόπλευρο ενδιαφέρον, οι “βυσσινί” κατόρθωσαν για ακόμη ένα παιχνίδι να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και την έλλειψη κινήτρου, οι παίκτες του Γιάννη Γιάννου πάλεψαν και είχαν για ακόμη ένα παιχνίδι σύμμαχο την τύχη, καθώς εκτός των πολλών χαμένων ευκαιριών από πλευράς Εθνικού, στο 90ο λεπτό ο Γιάννης Θεοδωρίδης απέκρουσε το πέναλτι του Θεοδόση Περηφανόπουλου, παίρνοντας τιμητικά τον τίτλο του MVP του αγώνα.

Οι “κυανόλευκοι” έδωσαν και την τελευταία…ικμάδα των δυνάμεων τους και στα τελευταία λεπτά φάνηκε περίτρανα η κούραση τους. Το δοκάρι αλλά και ο εντυπωσιακός Θεοδωρίδης σταμάτησαν τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι μέτρησαν πάνω από πέντε κλασικές ευκαιρίες και ισάριθμα μακρινά σουτ. Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερο “βάρυναν” τα πόδια των γηπεδούχων ωστόσο η “χρυσή” ευκαιρία που τους δόθηκε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ από τα 11 βήματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη

DSC00485

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Παπαγιάννης (70′ Δημητριάδης), Καλυβιώτης Α. (68′ Κωστόπουλος), Περηφανόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Κακατάτσιος, Κιρκιλιανίδης, Φιρινίδης, Κεχαγιάς Σ.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Τρούπκος, Γιάννου, Πάτρας Ρ., Κατσαβός (60′ Μπάτσιος Γ.), Πάτρας Κ., Ρόκκος, Μυλωνάς (85′ Βασιλειάδης), Νουρής Σ., Νουρής Γ. (25′ λ.τ. Μπαλτζής)

*περισσότερες φωτογραφίες στο ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected