Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Τρίκαλα 2-1

374425b86d66e61e6c19e0a08c81ffd8_LΠαίζοντας με περίσσιο πάθος, ο Πύρασος πανηγύρισε τη σημαντικότερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έσπασε το αήττητο των Τρικάλων. Όχι μόνο διατηρήθηκε στην 5η θέση αλλά αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου είχε καταπληκτική απόδοση κι εφόσον ήταν πιο εύστοχη στις ευκαιρίες της, θα μπορούσε να “καθαρίσει” το ματς με περισσότερα γκολ και χωρίς άγχος μέχρι το φινάλε, ενώ ο Χαλάτσης κράτησε το σκορ όποτε χρειάστηκε με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Πύρασος ήταν άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο και από το ξεκίνημα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Στο 19ο λεπτό ο Σφάκας βγήκε στα όρια της μεγάλης περιοχής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ το 1-0 έγινε στο 21′. Ο Γιάννης Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ, ο Στεφανής πήρε την κεφαλιά και από κοντά, με ωραίο γυριστό σουτ ο Παναγιώτης Κοντοβάς σκόραρε.

Στο 25ο λεπτό, ο ΑΟΤ έχασε καλή ευκαιρία όταν στην πλάτη της άμυνας, ο Σαχινίδης πλάσαρε για να αποκρούσει ο Χαλάτσης. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σφάκας έχασε σημαντική φάση για το 2-0. Έκλεψε την μπάλα από άσχημη παράλληλη πάσα του Στούμπου έξω από τη μεγάλη περιοχή και σούταρε χωρίς πίεση, με τον Ντάσκα να διώχνει σε κόρνερ. Ακολούθησε μια ανάποδη κεφαλιά του Βαγγελή που πέρασε λίγο άουτ και σουτ του Σκούπρα από καλή θέση που είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο 43ο λεπτό ο Χαλάτσης βγήκε μέχρι το χώρο του κέντρου ανακόπτοντας αντεπίθεση του ΑΟΤ.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected