Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20 1-1

10689546_10205281901637802_8110597786056218525_n

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League, ανάμεσα στη Βέροια και την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. 

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, είχε ρυθμό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραχιάς παρακολούθησαν μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, για ακόμη ένα παιχνίδι, παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις να ζητήσει κάτι καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς παρατάχθηκε ενισχυμένο με τους ΠόζογλουΚουλούρη και Δεληγιαννίδημπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Βασιλειάδη και προσπάθησαν να παίξουν στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι τα ανεβάσματα των αντίπαλων αμυντικών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης βελτιώθηκε. Στο 52′ Η Βέροια κατάφερε να προηγηθεί, όταν μετά από μια σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, η μπάλα στρώθηκε στον Δημήτρη Μάνο και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Σοϊλεμέζογλου..

Τρία λεπτά αργότερα ο ρέφερι κ. Μελτζανίδης της ΕΠΣ Ημαθίας ακύρωσε τέρμα της Βέροιας, όταν σε ένα γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, ο Σοϊλεμέζογλου επιχείρησε την έξοδο χωρίς να μπλοκάρει τη μπάλα, έπεσε στο έδαφος και ο Ημαθιώτης διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Ξιόμπλιο που βρέθηκε στη φάση.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61′ με δυνατό σουτ του Δεληγιαννίδη. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο ομάδες επισκέφτηκαν τα καρέ των αντιπάλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Τούφας (65′ Κουτρούμπαλος), Λαζόπουλος, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Τσολαρίδης (65′ Καψάλης), Νικολαϊδης, Ντόγος (75′ Μελικιώτης), Μάνος, Ξιόμπλιος.

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Αναστασίου, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Πατράλης, Δημητριάδης (54′ Χατζηδίμπας), Τσολακίδης (70΄Κούστα), Δεληγιαννίδης, Πόζογλου (87′ Κάκκο) και Κουλούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected