Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Υφυπουργός Αθλητισμού – Ποινές στις ομάδες και από τον ίδιο!

9ef69011f292ddaf6bfd3afd76fe9d9a_LΝομοσχέδιο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο Υπουργείο Αθλητισμού για επιβολή… απ’ ευθείας προστίμου σε ομάδες, αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες στην Βουλή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από τις επαφές του Σταύρου Κοντονή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον ελληνικό Αθλητισμό, η Κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει εντός 15 ημερών νέο νομοσχέδιο και ένα από τα βασικά στοιχεία θα είναι τα διοικητικά πρόστιμα. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, το Υπουργείο Αθλητισμού θα έχει τη δυνατότητα, ξέχωρα από τις αποφάσεις των αρμόδιων Επιτροπών των πρωταθλημάτων, να επιβάλλει το ίδιο πρόστιμα σε ομάδες για επεισόδια.

Μάλιστα, υπάρχει σκέψη, τα πρόστιμα που θα «μπαίνουν» να μην πηγαίνουν στην ΕΠΟ, αλλά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από εκεί να… διοχετεύεται στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Παράλληλα, στο νομοσχέδιο αναμένεται να υπάρχει… ρύθμιση για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ, ενώ οι δικαστές θα είναι τακτικοί και όχι δικαστικοί που θα έχουν συνταξιοδοτηθεί, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected