Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απολαύστε 30 γκολ από τα ματς της Τετάρτης (4/3)

f8f3d339976ad577ba355b41a3d397a3_LΜεγάλο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, ακολούθησε και αυτή της Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Εσπανιόλ και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2

Ανοιχτή έμεινε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Νάπολι. Οι δύο ομάδες στο πρώτο τους παιχνίδι έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Σαν Πάολο».

Λάτσιο – Νάπολι 1-1

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Μονακό, επικρατώντας 2-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 2-0

Μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως η Λίβερπουλ έχει… συνέλθει και θα προσπαθήσει να κάνει την τελική αντεπίθεση για την έξοδο στο Champions League. Οι «Reds» δεν είχαν προβλήματα να νικήσουν 2-0 στο «Άνφιλντ» τη Μπέρνλι, χάρη στα γκολ των Χέντερσον (29′) και Στάριτζ (51′), τα οποία τους έδωσαν τους τρεις βαθμούς.

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 2-0

29fce1b1347743fbdc49421fa62ebd54_L

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σουόνσι όπου οι «πετεινοί» επιβλήθηκαν 3-2. Αυτό γιατί στο 12’ της αναμέτρησης ο Μπατεφιμπί Γκομίς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο για να αποχωρήσει με μάσκα οξυγόνου.

Τότεναμ – Σουόνσι 3-2

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο «Άνφιλντ», σκοράροντας στο φινάλε κάθε ημιχρόνου. Η Σίτι πήρε προβάδισμα στο 45′ με τον Σίλβα, ενώ ο Τζέιμς Μίλνερ στο 88′ έκανε το τελικό 2-0 κόντρα στις «αλεπούδες».

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 2-0

Το καλό της πρόσωπο έδειξε ξανά σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Αγγλίας η Άρσεναλ η οποία επιβλήθηκε 2-1 της ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι.

ΚΠΡ – Άρσεναλ 1-2

Σε τροχιά Champions League παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη δύσκολη νίκη της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ για 89′ κράτησε μακριά από τα καρέ του Κρουλ τους «κόκκινους διαβόλους», όμως, ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα ενενήντα… λύγισε.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Μπραουνσβάιγκ εντός έδρας χωρίς να βρει μεγάλη αντίσταση απέναντί της, καθώς έπαιξε όσο χρειαζόταν.

Μπάγερν Μονάχου – Μπραουνσβάιγκ 2-0

Τις νίκες τις διπλασίασε η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και επικρατώντας 3-1 της Βιγιαρεάλ προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου περιμένει τον αντίπαλό της.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected