Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ούτε αύριο θα γίνει το Πανθρακικός VS Ολυμπιακός

317af741e4c27040ce2a27d921ae2428_LΗ Super League αναμένεται να ορίσει σε νέα ημερομηνία τον αγώνα, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την διεξαγωγή του σε 24 ώρες όπως ορίζει ο κανονισμός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κομοτηνή δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό ούτε την Κυριακή (8/3). Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Super League, αναμένεται να οριστεί εκ νέου σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα “Πανθρακικός – Ολυμπιακός” και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected