Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας 0-0

DSCN4369

Απόλυτη ισορροπία στη Χαρίεσσα ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο βαθμός για τις δύο ομάδες κρίνεται ικανοποιητικός μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, ωστόσο αμφότερες δεν πρέπει να επαναπαυθούν καθώς ακολουθούν έξι δύσκολα παιχνίδια. Το σημερινό ματς, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο ομάδες απείλησαν τα αντίπαλα καρέ.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε πολλές προσπάθειες για να επιτεθούν αλλά και σε πολλά λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο διάστημα αυτό, σημειώθηκε από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες, με τον Τοπαλίδη από πλευράς ΑΕΧ και με τον Γιάτσο από πλευράς Αχιλλέα.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε πιο γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες ωστόσο να προσέχουν περισσότερο την άμυνα τους. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την πιο μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο,  ο οποίος στο 72′ σημάδεψε το δοκάρι του Ηλιάδη ενώ στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο σοβαρός τραυματισμός του Τάσου Παρθενόπουλου στο 60′, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως έχει πειραχτεί ο μηνίσκος, σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον νεαρό επιθετικό καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, εκτός από ένα καλό σουτ του Κακούδη δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο και το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της σημερινής αναμέτρησης.

DSCN3339

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Χαλκιάς, Θεοδωρόπουλος, Σταυρίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Τσάλμας, Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Τσιάκος, Μάραντης, Καραμεταξάς, Σύγγας (81′ Δροσούνης), Καραλιόπουλος, Γιάτσος, Σαμαράς Δ. (89′ Μπογιατζόγλου), Κακούδης, Παρθενόπουλος.(62′ λ.τ. Γιαμαλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected