Football League

Χρήστος Κουκόλης : “Ας έρθει το θαύμα…”

skwc20120717Μέχρι τελικής πτώσης θα παλέψουν για την παραμονή στον Εθνικό Σερρών παρά τα… προγνωστικά!

Η κατάσταση στον Εθνικό Σερρών δεν είναι καθόλου εύκολη. Η mikriliga.com κατέγραψε πως το πιθανό δρομολόγιο δείχνει… Γ’ Εθνική, ωστόσο άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την σωτηρία.

Και αυτό επιβεβαίωσε ο Χρήστος Κουκόλης, που έκανε λόγο για… θαύμα αν σωθεί η «παρτίδα», έκανε λόγο για ατυχία σε πολλά παιχνίδια –όπως το τελευταίο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς- και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ημαθιώτη αμυντικού :

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Πιστεύω ότι μπορούσαμε τη νίκη και σταθήκαμε άτυχοι στην ισοφάριση που δεχθήκαμε. Αν το δοκάρι που είχε ο Κρεββατάς κατέληγε στα δίχτυα πιστεύω ότι εκεί το ματς θα τελείωνε και θα πανηγυρίζαμε τη νίκη. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε άλλο ένα παιχνίδι. Φέτος μας έχει γυρίσει την πλάτη».

Για τη βαθμολογική θέση:

«Δεν ανταποκρίνεται η θέση στην οποία βρισκόμαστε με βάση την ποιότητά μας. Είχαμε αρνητική ψυχολογία στα προηγούμενα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που μας έφεραν εδώ σίγουρα δεν ήταν τα καλύτερα. Με τον κ. Αλεξίου όμως η ψυχολογία μας άλλαξε και είναι καλύτερη. Σίγουρα ευθύνες έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια:

«Έχουμε πέντε αγωνιστικές ακόμη και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα τα δώσουμε όλα. Μακάρι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Άμα έρθει το θαύμα φυσικά είναι καλοδεχούμενο».

Για τον Εθνικό Σερρών και τους Σερραίους φιλάθλους:

«Είναι μια υγιής ομάδα και είναι κρίμα και άδικο να υποβιβαστεί. Έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους εδώ που με βοήθησαν πολύ στην πορεία μου. Αλλάξαμε το όνομα της ομάδα με σκοπό να προσελκύσουμε περισσότερο τους Σερραίους φιλάθλους αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε κάτι που μας απογοητεύει».

Για τη φετινή Football League:

«Ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή καθώς για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό και κάτι τέτοιο απαιτεί πολλά χρήματα».

Για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα:

«Θα χαρούμε πολύ να δούμε αρκετό κόσμο την Κυριακή στο κρίσιμο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Τους θέλουμε κοντά μας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected