Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μέσης 3-0

11071463_10152996035617012_8019822307826171151_n

 

Το…χρέος της έκανε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα και επικράτησε του Φίλιππου Μέσης, διατηρώντας το -1 από την πρώτη θέση.

Οι γηπεδούχοι, σαφώς επηρεασμένοι από την απώλεια του Κυπέλλου την προηγούμενη Τετάρτη και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, επικράτησαν 3-0 των καταδικασμένων σε υποβιβασμό “βυσσινί” και μεταβαίνουν το ερχόμενο Σάββατο στο Διαβατό όπου θα πρέπει να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς ώστε να αντιμετωπίσουν στο μεγάλο ντέρμπι τον ΑΣ Ειρηνούπολης με την υπάρχουσα διαφορά.

Από την άλλη πλευρά, για ακόμη ένα ματς η ομάδα του Γιάννη Γιάννου είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 43′ και κατάφερε να κρατήσει το ρευστό 1-0 μέχρι το 80ο λεπτό. Εξαιρετικός ο Γιάννης Θεοδωρίδης, μέτρησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ όλη η αμυντική γραμμή είχε πολύ καλή απόδοση.

Το φιλμ της αναμέτρησης

11′ Προσωπική ενέργεια του νεαρού Πέιου, σουτ με δύναμη το οποίο απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Θεοδωρίδης.

16′ Άτυχη στιγμή για τον Αλέξανδρο Ζούρκο, ο οποίος σε μία διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στη μύτη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη κάταγμα και θα μείνει για 20 μέρες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

28′ Δυνατό σουτ του Αδάμ Βλαχοδήμου εκτός περιοχής, η μπάλα μόλις άουτ.

43′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, ο Περηφανόπουλος στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (1-0)

59′ Μακρινό σουτ του Σαρηγιαννίδη, μπλοκάρει ο Θεοδωρίδης.

68′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας από Αδάμ Βλαχοδήμο και Πιπινίκα, ο τελευταίος δεν μπορεί από καλή θέση να νικήσει τον Θεοδωρίδη.

80′ ΓΚΟΛ! Ωραίο σουτ με το αριστερό για τον Νίκο Πιπινίκα από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα (2-0)

82′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη, ο Γασπαράτος πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρίδη.

90′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον ΦΑΣ, ο Νίκου “σπάει” στον αμαρκάριστο Πιπινίκα και αυτός με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 3-0

90+1′ Εκτέλεση φάουλ του Γιάννου, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Κίτσου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Κίτσος, Περηφανόπουλος, Πέικος, Ζούρκος (16′ λ.τ. Βλαχοδήμος Ζ.), Παπατάνος (87′ Γκέτσος), Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης (75′ Γασπαράτος), Πέιος, Νίκου, Πιπινίκας, Βλαχοδήμος Α.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Ρόκκος, Τρούπκος, Γιάννου, Πάτρας Ρ., Βασιλείου, Πάτρας Κ., Κακκάνης, Μυλωνάς (41′ λ.τ. Κατσαβός), Νουρής Γ. (65′ Μπαλτζής / 80′ Γιαννόπουλος), Νουρής Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected