Κατηγορίες
Football League

Λαμία – Άρχισε η διοικητική…σκούπα!

42da6513c93c3873919ff97ea5f9baac_LΣτο… κάλεσμα του Πανουργιά Παπαϊωάννου για παραιτήσεις στη Λαμία, μετά την ήττα στο Αλκαζάρ από τον Τύρναβο, υπήρξε… άμεση ανταπόκριση.

Την παραίτησή του υπέβαλλε το βράδυ της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της Λαμίας, Θεοδόσης Τσικνής και οι γενικοί αρχηγοί Βαλάντης Μπλέτσας και Γιάννης Συρογιάννης.

Ο Τσικνής μάλιστα εξέδωσε και την παρακάτω δήλωση: «Είναι σε όλους γνωστό ότι η ανάμειξή μου στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ οφείλεται στην πολύχρονη και βαθιά σχέση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου. Τον ακολούθησα στην ομάδα και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω το έργο του.

Σήμερα θέτω την παραίτηση μου στη διάθεσή του και τον καλώ να αναλογιστεί αν ο αγώνας, οι θυσίες και οι υπερβάσεις του για την ομάδα έχουν γίνει αντιληπτές. Δεν εμπνεύσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, που κοιτάζουν μόνο το πρόσκαιρο οικονομικό τους συμφέρον, χωρίς να αντιλαμβάνονται την ανάγκη να ματώσουν για την ομάδα. Δεν πείσαμε καθέναν που είναι δίπλα στην ομάδα να προσπαθήσει να υπερβεί τον εαυτό του. Πολλοί, διαχωρίζουν τη θέση τους και κάποιοι υποσκάπτουν την ενότητα και δυναμική της ομάδας, γιατί δεν έχουν μάθει να στέκονται σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Και το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει ότι έχουμε δύσκολο δρόμο να διαβούμε.

Ελπίζω η δική μου παραίτηση να δώσει ένα μήνυμα σε όλους ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και στον ίδιο το μεγαλομέτοχο την ευκαιρία να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, που τείνει να γίνει νοσηρή και να τον βλάψει ανεπανόρθωτα».

Οι τρεις παραιτήσεις έγιναν δεκτές, όπως ανακοίνωσε ο Παπαϊωάννου:

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου κάνει δεκτές τις παραιτήσεις που έλαβε χτες το βράδυ των κυρίων Θεοδόση Τσικνή, Βαλάντη Μπλέτσα και Γιάννη Συρογιάννη και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους και για όσα έχουν προσφέρει ως τώρα στην ομάδα. Επίσης περιμένει και τις παραιτήσεις από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί οι ευθύνες των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων που έχουν βάλει την ομάδα της Λαμίας σε περιπέτειες, δεν βαραίνουν μόνο το διοικητικό αλλά και το αγωνιστικό τμήμα.

Δυστυχώς η Λαμία έχει έρθει στην δεινή θέση μετά από αποφάσεις κάποιων διαιτητών αλλά και σε συνδυασμό με την αδράνεια των δικών της υπευθύνων να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play off. Ωστόσο στις αγωνιστικές που απομένουν από δω και πέρα θα διεκδικήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει να πετύχει την έξοδό της στα play off.

Την επόμενη εβδομάδα περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την αφαίρεση των 3 βαθμών στον αγώνα με την Καρδίτσα, είναι μια τιμωρία άδικη αν τελικά εφαρμοστεί. Η Λαμία από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν αυτή που αδικούνταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν επιτρέπεται να αδικούμε και εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected