Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ17 – Βέροια Κ17 2-0

b14113149920_K17_veroia_panaitolikos-21

Μέτρια απόδοση για την Κ17 της Βέροιας και δίκαιη επικράτηση της αντίστοιχης του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική του 4ου γύρου του πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης και στο 8ο λεπτό πήραν προβάδισμα με τον Γκασούκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ “έγραψε” το 1-0.

Στη συνέχεια η “Βασίλισσα” ανέβασε την απόδοση της πίεσε τα αντίπαλα καρέ και θα μπορούσε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις με τους Πέτρο Δημητριάδη και Χατζηπαρασίδη να φέρουν το ματς στα ίσια. Ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τον Παναιτωλικό να έχει με τη σειρά του μια καλή στιγμή στο 43′ να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο 53′ το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά όταν οι Αγρινιώτες έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον ίδιο σκόρερ και ενώ η Βέροια ρίσκαρε περισσότερο για την ισοφάριση. Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα και απέσπασαν μία ακόμη νίκη φτάνοντας τους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός Κ17 : Δαράβαλης (85′ Θεοδωρόπουλος), Κακούρης, Χριστογιάννης (75’ Μπακογιάννης), Ενέα, Μπελεβώνης Στ., Πανάγου, Γκασούκας (75’ Γιαννιώτης), Μπελεβώνης Άκης (70’ Κούστας), Παράς, Νταλακούρας, Λαγός (55’ Τζέμος).

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ. (68′ Αϊρατζής), Καραμπίνας (62′ Νικόπουλος), Ράδης, Τσιούχας, Μαντός, Δόρης, Δημητριάδης Π. (60′ Παππάς), Σαμιώτης (64′ Νεστορόπουλος), Χαλβατζής (75′ Στογιάννης), Χατζηπαρασίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected