K20 - K17 - K15

Παναιτωλικός Κ15 – Βέροια Κ15 5-2

b13838425920_neoi_sl

Την ήττα με 5-2 γνώρισε η Κ15 της Βέροιας στο Αγρίνιο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου γύρου για το πρωτάθλημα Υποδομής της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη, με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος, είχε μέτρια απόδοση και ο Παναιτωλικός, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση των επιθετικών του, πήρε σημαντική νίκη που τον εδραιώνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι “κυανοκίτρινοι” προηγήθηκαν νωρίς (4′) με τον Λαΐνα, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν άμεσα και με σκόρερ τον Φωτόπουλο έφεραν το ματς στα ίσια (7′). Στο 13′ η “Βασίλισσα” πέτυχε τέρμα με τον Πετρούση, το οποίο ακυρώθηκε ως off-side, με τον ίδιο παίκτη να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα να κάνει την ανατροπή για την ομάδα του.

Η ομάδα του Αγρινίου πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και με δύο συνεχόμενα τέρματα του Δημητρέλη (21’ και 38’) έφτασε στο 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ενώ η Βέροια ρίσκαρε περισσότερο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Καββαδία (50’) ενώ τρία λεπτά αργότερα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα με “δράστη” αυτή τη φορά τον Βασίλακα.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 5-2 με τον Τρούπκο (68′) ενώ θα μπορούσαν και περισσότερα τέρματα στη συνέχεια, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός Κ15: Καλαντζής, Λιάβας (67’ Ζάφτης), Θώδης (65’ Μπεκιάρης), Σάαντο, Ντόβας (54’ Μπινιάρος), Πελέκης, Καββαδίας, Τσιαντής, Βασίλακας, Δημητρέλης (56’ Σκόνδρας), Λαΐνας (46’ Ταράσης).

Βέροια Κ15 : Πάνου (60′ Βενετικίδης), Γκαλίτσιος, Ορταντζόγλου, Χρυσόπουλος, Καγκελίδης (60′ Καραγιάννης), Ταλέμπορας, Τζίρος (50′ Γκουτζιλίκας), Κουτσούκης, Παπακωνσταντίνου (65′ Τρούπκος), Φωτόπουλος, Πετρούσης (68′ Γαλατσίδας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected