Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0 (photos)

DSCN5037Την παραμονή του στην Α1 Ερασιτεχνική εξασφάλισε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο Φίλιππος Μελίκης, που επικράτησε σήμερα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και με 39 βαθμούς πλέον, νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν καλύτερη των “πρασίνων” στα σημεία, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν μετά την επίτευξη του γκολ, χωρίς όμως να απειλούν σημαντικά την εστία του Τσιώμου. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έχοντας εντονότερο βαθμολογικό κίνητρο, πίεσαν από το πρώτο λεπτό για το γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 68′ από τον Θανάση Ανδρίτσο, που έμελλε να κρίνει και την τύχη του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη παρουσία 100 περίπου φιλάθλων και από τις δύο ομάδες.

Untitled-1

Πριν την αναμέτρηση, το ImathiaSportsNews βράβευσε τον Αντώνη Πιτσάβα του Φίλιππου Μελίκης, ως τον MVP της 23ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Το βραβείο του το παρέλαβε από το μέλος της διοίκησης των “ερυθρολεύκων” Βασίλη Τζίμο και ήταν μια ευγενική προσφορά του πρατήριου υγρών καυσίμων “AEGEAN”, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Γρηγορόπουλου στην Ξεχασμένη Ημαθίας.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο φιλμ της αναμέτρησης παρακάτω, το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, με αρκετές ευκαιρίες και “γεμάτες” επιθετικές ενέργειες. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε πολλά λάθη, ωστόσο ο Φίλιππος βρήκε τον τρόπο να πετύχει το τέρμα, το οποίο ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Αναλυτικά : 

8′ Δυνατό σουτ του Σερασκέρη που ελίχθηκε ωραία από αριστερά, η μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μουσκεφτάρα.

9′ Εκτέλεση κόρνερ του Σαλτουρίδη από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά από τη γωνία της μικρής περιοχής, ο Τσιώμος όμως ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

10′ Κάθετη πάσα του Μπρέγκου, με στόχο τον Ανδρίτσο αυτός έκανε το σουτ με τη μία, η κόντρα όμως του Άρη Μηνούδη ήταν σωτήρια απομακρύνοτας σε κόρνερ

13′ Σύγχυση στα όρια της περιοχής του Μέγα Αλέξανδρου, ο Καραγκιζόπουλος έκανε το γέμισμα, η κεφαλιά όμως του Πιτσάβα είναι αδύναμη και ο Μουσκεφτάρας μπλόκαρε.

17′ Πάσα του Παπαδόπουλου από τον άξονα στον Χαλβατζή, αυτός μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

29′ Ωραία ενέργεια του Σερασκέρη από αριστερά, σουτ στην κίνηση η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

DSCN5078

30′ Σουτ του Μπούφι από τον άξονα, μπλοκάρει ο Μουσκεφτάρας που ήταν σε ετοιμότητα.

36′ Ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή, ο κ. Μαρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

68′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καραγκιζόπουλου από τα δεξιά, ο Ανδρίτσος αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

73′ Μακρινό σουτ του Σαλτουρίδη, η μπάλα άουτ.

84′ Δυνατό σουτ του Σερμπίνη από τον άξονα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

DSCN5040

DSCN5041

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Σερασκέρης, Τεγούσης, Μπούφι, Ανδρίτσος (65′ Μουρατίδης), Παρσόπουλος (89′ Ντόβας), Μπρέγκου, Τάσος, Πιτσάβας (77′ Μαμουτόπουλος), Σίμος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Σερμπίνης, Καρβούνης (72′ Δρομπουλιανούδης), Παπαδόπουλος, Μηνούδης Χ., Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Η., Σούρλας Δ., Μηνούδης Α., Χαλβατζής, Βελικούδης (76′ Ελευθεριάδης)

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected