Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 0-1 (20 photos)

DSCN0237
Νίκη που ισοδυναμεί με οριστική παραμονή πέτυχε σήμερα η ΑΕ Χαρίεσσας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά “χάλασε” τη γιορτή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος τρεις μέρες νωρίτερα κατέκτησε επάξια το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας, οι φίλαθλοι του οποίου αποθέωσαν την ομάδα πριν τη σέντρα της ημερινής αναμέτρησης. Παράλληλα, σε μία μίνι εκδήλωση πριν τον αγώνα, η διοίκηση των κυπελλούχων βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Πασχαλίδη για την προσφορά του στον σύλλογο, φωτογραφίες της οποίας μπορείτε να δείτε στο τέλος του ρεπορτάζ.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με την ΑΕΧ να βάζει…δύσκολα στους γηπεδούχους και να τους αιφνιδιάζει με την τακτική της συμπεριφορά. Μάλιστα κατάφερε μόλις στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κατσιγιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρτσέλο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

DSCN0301

Το τέρμα αυτό άλλαζε από νωρίς τις ισορροπίες στο ματς, το οποίο απέκτησε φρενήρη ρυθμό με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν για την ισοφάριση. Αρχικά απείλησαν με τον Πατατούκα στο 21′, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Λιακόπουλος και στη συνέχεια το εντυπωσιακό σουτ του Λαδά από μακρινή απόσταση, τράνταξε το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν στη συνέχεια περισσότερο την άμυνα τους, προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Λιακόπουλου και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. Ο “δικέφαλος” συνέχισε να έχει την κατοχή, πίεσε με πολλές και συνεχόμενες επιθετικές προσπάθειες και θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις στα τελευταία 15 λεπτά να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Στο 78′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Θανάση Κίτσα από τον Λιακόπουλο, εκτέλεση την οποία ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιώργος Μπουκλάς με τον πορτιέρο της ΑΕΧ να κάνει την απόκρουση του αγώνα

Στο 84′ οι “ασπρόμαυροι” ζήτησαν νέο πέναλτι σε ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον ρέφερι κ. Παρασίου να δείχνει συνέχεια στον αγώνα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καρατάσιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε όμως να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 89′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του λαδά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαλατζιούκα.

DSCN0308

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Λαδάς, Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ., Τζέπης Γ. (46′ Τζέπης Χ.), Καρατάσιος, Κούκλας, Κίτσας Θ., Πατατούκας (46′ Κίτσας Σ. / 77′ λ.τ. Χριστοφόρου), Χαρισούδης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Σταυρίδης, Χαλκιάς, Θεοδωρόπουλος, Κανδηλίδης, Γκίλτσης (46′ Δίντσης), Φείμ (68′ Παμπουχίδης / 89′ Σπαθόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος, Τοπαλίδης

*ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Χολέβα και το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected