K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Παναθηναϊκός Κ20 2-0 (photos)

1223889Άλλη μία μεγάλη νίκη στη φετινή χρονιά για την Κ20 της Βέροιας και μάλιστα με “καθαρό” σκορ.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχιάς παρουσία αρκετού κόσμου ελέω και του ανοιξιάτικου ήλιου που έκανε σήμερα την εμφάνιση του.

O Παναθηναϊκός δεν δικαιολόγησε σε καμία στιγμή του αγώνα το μεγάλο του όνομα, με τη “Βασίλισσα” να κυριαρχεί από το πρώτο λεπτό και να δημιουργεί πολλές καλές στιγμές στα καρέ του Κότσαρη. Με τη νίκη τους αυτοί οι Ημαθιώτες έφτασαν τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα και απέδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι πως φέτος είναι η χρονιά τους.

Στα πρώτα 10 λεπτά, το συγκρότημα του Στέφανου Γαϊτάνου έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Ντόγο και Μάνο, με τον δεύτερο ωστόσο να είναι πιο εύστοχος στο 9ο λεπτό, όταν η μπάλα…κρύφτηκε στον συνδυασμό Ξιόμπλιου και Ντόγου με τον σκόρερ να δέχεται την πάσα “πάρε-βάλε” ανοίγοντας το σκορ.

1223898

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και θα μπορούσαν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, δεν κατόρθωσαν όμως να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” ρίσκαραν περισσότερο, βγήκαν με περισσότερους παίκτες στην επίθεση εντούτοις η αμυντική διάταξη της Βέροιας δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση να απειληθεί η εστία του Βασιλειάδη. Μάλιστα στο 82′ η “Βασίλισσα” έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Καψάλη, ο οποίος βγήκε πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας και μετά την ωραία πάσα του Ντόγου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

1223907

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Τούφας, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Ντούκιτς (87′ Μπουρδάνος), Ντόγος, Μάνος (75′ Τσολερίδης), Ξιόμπλιος, Μελικιώτης (15 λ.τ. Καψάλης)

Παναθηναϊκός Κ20 : Κότσαρης, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηγιοβάννης, Μπαλατσούρας, Σερβιλάκης

*φωτ. από prasinanea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected