Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού 0-2

DSC_0137

Έχει…σφυγμό ο Εθνικός Κλειδιού και το απέδειξε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου!

Με μία μεστή εμφάνιση και εκμεταλλευόμενη τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων, η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη πήρε το τρίποντο και συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται στο Κλειδί τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και με νίκη μπαίνει πολύ γερά στο κόλπο, ειδικά στην περίπτωση που ο πρωταθλητής μας δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο του στη Γ Εθνική.

Οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας από την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν χωρίς τους Κακούδη, Μπράτση, Τσιάκο, Σύγγα, Παρθενόπουλο, Μπαξεβάνο και Καραλιόπουλο (πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο) και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, γνώρισαν την δεύτερη εντός έδρας ήττα τους στον δεύτερο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη, κλείνοντας καλά τους χώρους μπροστά από τα καρέ του Μυλωνά και παίζοντας με αξιώσεις τις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Γιαννακοχωρίου, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βγουν οι απαιτούμενοι συνδυασμοί και στο πρώτο μέρος η μοναδική αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 24′ σε μια σέντρα του Κιρκιλιανίδη και σουτ του Περηφανόπουλου από καλή θέση που απέκρουσε ο Ηλιάδης.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” του Κλειδιού μπήκαν αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη και στο 56′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Κιρκιλιανίδης, ο Δημήτρης Καλυβιώτης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Εθνικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, μία φάση που προήλθε από ωραία ατομική ενέργεια του Κιρκιλιανίδη στον άξονα, ο παίκτης-προπονητής των “κυανολεύκων” πάσαρε αριστερά στον Παρασχόπουλο, ο τελευταίος έκανε το γέμισμα και ο Χαρατσίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στο να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με τον Αχιλλέα να ανεβάζει στροφές και να φτάνει δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Καραμεταξά, ο οποίος δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Μυλωνά που απέκρουσε αμφότερες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Τ., Χαρατσίδης, Μάραντης, Σακελλάρης, Βακαλίδης, Γιάτσος, Καραμεταξάς, Δροσούνης, Σαμαράς Τ., Μπογιατζόγλου (46′ Καραμεταξάς)

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Κωστόπουλος, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Παρασχόπουλος (63′ Παπαγιάννης), Πετικόπουλος, Νικολόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Παπαδόπουλος Δ., Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς Σ. (80′ Κεχαγιάς Ν.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected