Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-4 (photos)

_DSC1150Tην οριστική του παραμονή στην κατηγορία “σφράγισε” ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας εύκολα της ΑΕ Καψόχωρας.

Ο “δικέφαλος” επέβαλε τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Πατατούκα επικράτησε με το ευρύ 4-1. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έφτασε τα 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του σχετικού πίνακα.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και τους γηπεδούχους να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, οι “ασπρόμαυροι” γκάζωσαν από την αρχή και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο τέταρτο.

_DSC1188

Το σκορ άνοιξε στο 8′ ο Γιώργος Πατατούκας ενώ έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αντώνη Καρατάσου, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα δύο συνεχόμενα τέρματα αποσυντόνισαν τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα κράτησαν το μηδέν μέχρι το 64ο λεπτό. Στο χρονικό σημείο εκείνο η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ με το δεύτερο γκολ του Λεμπιάν Γκρίβα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο οι “κοκκινόμαυροι” δεν χάρηκαν για πολύ το τέρμα τους αυτό καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Πατατούκα, “κλειδώνοντας” τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Πατατούκας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή του εξαιρετική εμφάνιση.

_DSC1154

_DSC1157

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Χαλατζούκα.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Χατζημιχαήλ, Πιπιλιάρης Π. (46′ Μπόσκος), Πιπιλιάρης Γ., Βασιλείου, Μοσχόπουλος (65′ Αργυρόπουλος), Γκρίβα, Πιπιλιάρης Μ., Μαυρίδης Δ., Μαυρίδης Μ., Σκούρα, Ζάγιος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Λ.Π., (67′ Κούκλας), Λαδάς (56′ Θεοδώρου Κυρ.), Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Αν., Κίτσας Λ.Δ., Καρατάσος (80′ Μαρτσέλος), Χαρισούδης, Τζέπης Χ., Πατατούκας, Κίτσας Θ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected