Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3

DSCN3761Μεγάλη νίκη για τον Αχιλλέα στην Άρτα, που τον διατηρεί στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους. Απίστευτο ματς στο πρώτο μέρος, εκατέρωθεν ευκαιρίες και…αυτοδοκάρια!

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Αναγέννηση είχε δύο δοκάρια, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Στο 5΄ μετά από γύρισμα του Σιδηρόπουλου μέσα στην περιοχή, ο Δερμίσης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά μετά (11΄) νέο αυτοδοκάρι, όταν ο Νικοπολίδης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή του Αχιλλέα, ο Σιδέρης προσπάθησε να κάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να φτάνει στον Λαζαρίδη κι αυτός με κεφαλιά την έστειλε στο κάθετο δοκάρι του Αλυσανδράτου.

Έτσι αφού δεν κατάφερε η Αναγέννηση να ανοίξει το σκορ, το πέτυχε ο Αχιλλέας, όταν στο 17΄ μετά από σέντρα του MVP της αναμέτρησης, Νάκα, ο Παπαβασιλείου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με σουτ, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Αρτινή ομάδα, με τη σέντρα, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα και ο Νάκας από θέση τετ α τετ, νίκησε τον Μπαντή για το 0-2.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να απαντήσει άμεσα μ΄ ένα γκολ, όμως το σουτ του Γεωργίου στο 23΄ κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ και στο 23΄ το φάουλ του Χρηστογιάννη έδιωξε με δυσκολία ο Αλυσανδράτος. Μάλιστα από την απόκρουση του πορτιέρο του Αχιλλέα, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Μακράκης από κοντά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Τελικά, στο 35΄ ο Μακράκης μετά από πάσα του Νάκα, κατάφερε να σκοράρει για το 3-0 και ουσιαστικά να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Η Αναγέννηση με την λήξη του πρώτου μέρους, είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, αρχικά με το σουτ του Νικοπολίδη λίγο άουτ στο 43΄ και εν συνεχεία με νέο σουτ του Σιδηρόπουλου στο 45΄ που είχε την ίδια κατάληξη.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected