Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Τρίκαλα 1-2 (photos)

MART-TR3Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Οπούντιος Μαρτίνου και ηττήθηκε από τα Τρίκαλα στην έδρα του με σκορ 1-2.

Οι Λοκροί αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δέχτηκαν γρήγορα την ισοφάριση με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα σαν οφ-σάιντ και τελικά είδαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν στην επανάληψη τη μεγάλη ανατροπή μετά από ένα γέμισμα την περιοχή τους.

Γενικά το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο 45λεπτο, δυνατό και μοιρασμένο με τα Τρίκαλα να έχουν περισσότερο κέντρο μετά το 23’ αλλά το Μαρτίνο να είναι πιο επικίνδυνο στην κόντρα. Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, όμως μετά το δεύτερο γκολ έπαιξαν ή καλύτερα δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο προσπαθώντας με οποιονδήποτε τρόπο αν κρατήσουν το πολύτιμο για την ομάδα «διπλό» που τους διατηρεί στο παιχνίδι της ανόδου. Αντίθετα το Μαρτίνο ακόμη και με την ήττα παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

MART TR2

Οι καλύτερες στιγμές

6’: Φάουλ του Καντού ο Ντάσκας έχασε για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια προ του Τσέλλου.

9΄: Ωραία κίνηση του Καντού και σέντρα για τπον Πέππα που δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ, η μπάλα όμως έφτασε στον Νικολόπουλο που την πλάσαρε ωραία στα δίχτυα του Ντάσκα για το 1-0.

21’: προσωπική ενέργεια και σουτ του Μηνά έπεσε ο Τσίμας σωτήρια στη γωνία του και απέκρουσε την μπάλα.

23’: Από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ θα σουτάρει διαγώνια στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-1.

24’: Με τη σέντρα σχεδόν ο Νικολόπουλος θα στρώσει για τον Πέππα το δυνατό σουτ του οποίου θα αποκρούσει με υπερένταση ο Ντάσκας.

41’: Σέντρα του Καντού αυτή τη φορά ο Νικολόπουλος δε θα φτάσει την μπάλα για να την σπρώξει στα Τρικαλινά δίχτυα.

49’: Σουτ του Μοσχάκη ο τσίμας για μία ακόμη φορά σε ετοιμότητα.

67’: Απ’ ευθείας φάουλ του Κέρι λίγο άουτ για τα Τρίκαλα.

MART TR3

Το ήθελαν πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι τα Τρίκαλα και το πήραν έχοντας στο πλευρό τους και 25 φιλάθλους που ταξίδευσαν από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα στο μακρινό Μαρτίνο. Περίπου 600 θεατές βρέθηκαν σήμερα στο Μαρτίνο, καθώς ο χαρακτήρας του ντέρμπι, προσέλκυσε πολύ κόσμο κι ας είχε και αγώνες της Α’.

MART TR3

MART TR2
Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 83’ ο Καντού. Κίτρινες κάρτες είδαν επίσης οι Καπός (45’), Μιμιγιάννης (62’) – Τέλλος (68’), Ζιγκερίδης (79’)

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου : Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Γκριτζάπης (56’ Βλάχος), Καπός, Καντού, Πέππας (46’ Μιμιγιάννης)

Τρίκαλα : Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας (71’ Παπαευθυμίου), Τέλλος, Βαγγελί, Μοσχάκης, Μηνάς (76’ Ζιγκερίδης), Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος, Σπάσιτς (79’ Πέντζας)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected