Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νάουσας 5-2 (photos)

DSCN0094Ξέσπασε η ΑΕ Καψόχωρας στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός πως ο Αχιλλέας προηγήθηκε δύο φορές, η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη βρήκε τις λύσεις και κατάφερε όχι απλά να φέρει το ματς στα ίσια αλλά να πάρει και μία μεγάλη σε έκταση νίκη, την 7η στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την  άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στην ανωτερότητα του αντιπάλου και μοιραία μεταθέτουν την υπόθεση “οριστική παραμονή” στα δύο παιχνίδια, εντός με Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και εκτός με Άτλα Ζερβοχωρίου. Με έναν βαθμό ουσιαστικά “καθαρίζουν”, ωστόσο οι αντίπαλοι του στο φινάλε μόνο αδιάφοροι δεν είναι…

DSCN0115

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Παναγιώτη Καραμεταξά, γκολ αριθμός 18 για τον έμπειρο αμυντικό του Αχιλλέα. Οι “κοκκινόμαυροι” απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα με τον Λεμπιάν Γκρίβα ο οποίος με άπιαστη κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, νίκησε τον Ηλιάδη.

Το παιχνίδι είχε…ανάψει για τα καλά και στο 24′ ο Αχιλλέας πήρε και πάλι την πρωτοπορία στο σκορ αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Κακούδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν και πάλι την απάντηση στο γκολ των “κυανόλευκων” και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Φλογκέρτ Σκούρα με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. φέρνοντας το ματς στα ίσια.

DSCN0114

Μάλιστα, η ΑΕΚ πέτυχε και την ανατροπή λίγο πριν την ανάπαυλα, με σκόρερ τον Κυριάκο Βρεττό, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο δεύτερο μέρος με στόχο να ρισκάρουν περισσότερο και αυτό έδωσε το χώρο στους αντιπάλους οι οποίοι “χτύπησαν” στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν με δύο τέρματα του Κώστα Πιπιλιάρη να φτάσει στο θριμβευτικό 5-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Νησελίτης

DSCN0076

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Ζάγιος (60′ Τσαλαμπάνας), Πιπιλιάρης Γ., Μαυρίδης Δ., Βασιλείου (75′ Μοσχόπουλος), Γκρίβα, Βρεττός Κ., Τσολακίδης, Μαυρίδης Μ. (80′ Σαντίδης), Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Μπεξαβάνος, Μάραντης, Χαρατσίδης, Σύγγας, Καραλιόπουλος, Γιαμαλίδης, Κακούδης, Γιάτσος (5′ λ.τ. Δροσούνης), Καραμεταξάς.

*ευχαριστούμε το http://alexandriamou.gr/ για την παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected