Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άτλας Ζερβοχωρίου 3-4 (photos)

DSCN9951Τη νίκη που τον φέρνει σε τροχιά παραμονής πέτυχε ο Άτλας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Οι “μαυροκίτρινοι”, έχοντας μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τους αντιπάλους τους, πήραν αυτό που ήθελαν και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα (αλλά και το ότι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο) μπορούν να βλέπουν με αισιοδοξία τη  συνέχεια.

Οι “ασπρόμαυροι” έπαιξαν ελεύθερα σήμερα και χωρίς να διαθέτουν λύσεις από τον πάγκο (αγωνίστηκαν 11 ποδοσφαιριστές) γνώρισαν την 9η ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 και στην επανάληψη σημειώθηκαν συνολικά 5 γκολ. Για τους Κυπελλούχους Ημαθίας χατ-τρικ πέτυχε ο Γιώργος Πατατούκας, ο οποίος έφτασε τα 18 τέρματα στο πρωτάθλημα ενώ για τους παίκτες του Γιώργου Σπυριδωνίδη σκόραραν οι Δαυίδης (2 γκολ, 60′ και 72′), Σπυρίδης (24ο) και Δημητρούσης στο 55′

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Μουσενίκας

DSCN9955

DSCN9952

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Αν., Κίτσδας Λ.Π., Κίτσας Ν., Τζέπης Γ., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Δ., Κούκλας, Καρατάσιος, Πατατούκας.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ. (46′ Αρτεμισιάδης), Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Φ., Κολοκοτρώνης, Μπάμπος, Λέκκας, Δαυίδης, Ρόκκος, Σπυρίδης, Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης.

*ευχαριστούμε το http://alexandriamou.gr/ για την παραχώρηση των φωτογραφίων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected