Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Καντήλια” του Μέσι στον ρέφερι! (vid)

0c39917db2e8eb55f8b4f3f94ee71739_LΤην όχι και τόσο ευγενική πλευρά του Λιονέλ Μέσι κατέγραψε ο  τηλεοπτικός φακός στη διάρκεια του κυριακάτικου (05/04) 1-0 της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος».

Οι αμυντικοί της ομάδας του Βίγκο  κατάφεραν να περιορίσουν  σε μεγάλο βαθμό τον ηγέτη των Καταλανών που  για πρώτη φορά μέσα στο 2015 δεν είχε να επιδείξει κάτι το εντυπωσιακό στον αγωνιστικό του απολογισμό (γκολ ή ασίστ).

Με τον Αργεντινό αστέρα να μην κρύβει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι παίκτες της γηπεδούχου αλλά και τα … αντανακλαστικά  του διαιτητή απέναντι στη μεταχείριση αυτή. Και σε κάποια στιγμή του αγώνα δεν δίστασε, κόντρα στην εικόνα του καλού παιδιού που τον συντροφεύει στην υπέρλαμπρη του καριέρα να  ρίξει ένα γερό βρισίδι στον  ρέφερι της αναμέτρησης Ινιάκι Μπικάντι τον οποίο «στόλισε» με τις φράσεις «το μ…ι της μάνας σου»και «π..ας γιέ».

Πολυφορεμένες μεν βρισιές στο ποδόσφαιρο της Ισπανίας αλλά παρόλα αυτά ταυτόχρονα …χοντρές από τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο τους τρεις πρώτους μήνες του 2015.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected