Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – Νησαϊκός 1-1 (photos+video)

4Σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, ο τοπικός Μακεδονικός αντιμετώπισε τον Νησαϊκό, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1.

Ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά έχοντας δοκάρι μόλις στο 5’ με τον Μερκούρη Σωτηρίου να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 16’ ο Αντώνης Παπαδόπουλος του Νησαικού έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν βγήκε απέναντι από τον Σαπουνόπουλο, πλάσαρε με τον τελευταίο να αποκρούει αποτελεσματικά.

Στο 18’ ο Αναστασόπουλος σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο και στο 31’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 με τον Καρδουλαμά να πλασάρει ψηλοκρεμαστά και τον Σιμψερή να διώχνει εκπληκτικά την μπάλα σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων χωρίς όμως να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση.

7

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη φάση η ασίστ του Τσιλιόπουλου για τον Τριφίδη έδωσε στον τελευταίο τη δυνατότητα να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σιμψερή για το 1-0.

Στο 68’ το σουτ από τον Μερκούρη Σωτηρίου αλλοιώθηκε από τον Παπαγεωργίου, με την μπάλα να παίρνει μια τρελή τροχιά προς το τέρμα και τον Σιμψερή να αποσοβεί πραγματοποιώντας μια μεγάλη απόκρουση. Ακολουθήσε ένα καλό σουτ του Καρδουλαμά στο 75΄ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξιό δοκάρι.

Η ομάδα του Νησίου αντέδρασε και στο 83΄μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Αναστασόπουλο, ανάγκασε τον Σαπουνόπουλο να αποκρούσει, ωστόσο στην επαναφορά ο Μαργαρίτης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πλατάνου κάνοντας το 1-1.

10

Οι παίκτες του Νησαικού αφυπνίστηκαν από αυτήν εξέλιξη πιέζοντας για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Στο 90΄ έγινε η φάση του αγώνα. Σε μια σέντρα από τον Αναστασόπουλο, ο Αναστάσης πέφτοντας σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σαπουνόπουλο και από εκεί να σταματάει στο χέρι του Ανδρεόπουλου με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Αντώνης Παπαδόπουλος ο οποίος ευστόχησε αρχικά, με τον διαιτητή όμως να ορίζει την επανεκτέλεση του πέναλτι λόγω της εισόδου του Αναστάση στην περιοχή πριν το σφύριγμα. Στην δεύτερη προσπάθεια του ο Σαπουνόπουλος απέκρουσε κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Νησελίτη.

2

3

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Σαπουνόπουλος, Τσιτσιλαράς, Τσιλιόπουλος (60’ Ανδρεόπουλος), Ιτούδης, Τσολάκης, Τορονίδης, Τριφίδης, Καρδουλαμάς, Σωτηρίου Μ., Βασίλας, Σωτηρίου Α.

Νησαϊκός: Σιμψερής, Πατρίκας Γ., Μοσχόβης, Κούκλας Ν., Κουρμουλάκης (79’ Μαργαρίτης), Παπαδόπουλος Α., Μητσιώτης (60’ Καμπούρης), Αναστάσης, Αναστασόπουλος, Ταραπόσος, Παπαγεωργίου

*Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected