Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας 2-1

DSCN5306

“Τρίποντο” ουσίας αλλά και ψυχολογίας για τον Άτλα Ζερβοχωρίου, που μείωσε τη διαφορά από τη 10η προνομιούχο θέση στον έναν βαθμό.

Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη πήρε αυτό που ήθελε και χωρίς να φορτσάρει, επικράτησε της βαθμολογικά αδιάφορης ΑΕ Χαρίεσσας με 2-1. Παρουσία λίγου κόσμου και με ιδανικές για ποδόσφαιρο καιρικές συνθήκες, Άτλας και ΑΕΧ είχαν ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

Η περισσότερη…δράση σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Φώτη Δαυίδη στο 56′. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια και στο 74′ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Θοδωρή Παμπουχίδη, όμως ο Άτλας δεν άφησε περιθώρια για πανηγυρισμούς και τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν και πάλι προβάδισμα με το 5ο γκολ του Νίκου Παντζαρτζίδη στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως ο τερματοφύλακας της ΑΕΧ, Γιώργος Λιακόπουλος έδωσε τα γάντια του στον Παύλο Τσάλμα, παίρνοντας τη θέση του στην επίθεση!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ. (46′ Λέκκας Γ.), Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Φ., Κολοκοτρώνης, Μπάμπος, Λέκκας, Δαυίδης, Ρόκκος, Σπυρίδης, Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Τσάλμας, Τσίπης, Μπατανάρας, Τηλκερίδης, Κανδηλίδης, Δίντσης, Χαλκιάς (46′ Θεοδωρόπουλος), Παμπουχίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Λιακόπουλος (46′ Μπαζάτης), Χρυσαφίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected