Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-0 (photos+video)

DSCN5643

Στην 5η θέση της βαθμολογίας “σκαρφάλωσε” ο Φίλιππος Μελίκης, επικρατώντας σήμερα (8/4) του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη (ο έμπειρος προπονητής απουσίαζε σήμερα με άδεια) ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, κατέκτησε την 13η της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση είχε καλή απόδοση σε γενικές γραμμές και θα μπορούσε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ.

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Παρουσία ελάχιστων θεατών τόσο λόγω της εργάσιμης μέρας όσο και της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου, οι δύο ομάδες είχαν από ένα μισάωρο στο ματς. Στο πρώτο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο διάστημα αυτό, ο ΓΑΣ είχε μια πολύ καλή στιγμή και συγκεκριμένα στο 22′ όταν ο Μίσκος έβγαλε τον Κακούδη απέναντι από τον Τσιώμο, όμως ο τελευταίος επέλεξε να γυρίσει τη μπάλα παράλληλα με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

DSCN5623

Σταδιακά όμως οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν στροφές και στο διάστημα 30′-45′ είχαν δύο καλές στιγμές αλλά και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 34′ ο Καραγκιζόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπρέγκου πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας αλλά την προβολή που επιχείρησε δεν είχε τη δύναμη που επιθυμούσε και ο Καζεπίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 45’+1′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπρέγκου (15ο γκολ στο πρωτάθλημα), μία παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Σάκης Παπαδής και εισέπραξε την κίτρινη κάρτα.

Εξίσου δυναμικά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος, που πίεσε και για δεύτερο τέρμα, το οποίο και πέτυχε στο 62ο λεπτό με τον Αντώνη Πιτσάβα, ο οποίος έφτασε επίσης τα 15 γκολ στη φετινή σεζόν.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε όλες τους τις αλλαγές.

DSCN5617

DSCN5616

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος (68′ Μαμουτόπουλος), Σερασκέρης, Ντόβας, Μουρατίδης, Τάσο, Μπούφι, Μπρέγκου, Τεγούσης, Πιτσάβας (78′ Μπούθας), Ανδρίτσος (64′ Παρσόπουλος)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Τσαγκεράς, Στογιάννος (63′ Στέφος), Μίσκος, Τουμαράς (57′ Θεοδοσιάδης), Αλμαλιώτης, Παπαδής, Κακούδης, Γραμματικός, Μωυσίδης (77′ Δημητρίου), Παπαλεξίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected