Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 0-1

890d3119cea1e0f90938710f5bda3775_M“Μαγική” εικόνα το σημερινό εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου στο Πρωτάθλημα Κ17 της Super League.

Η Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Ηπειρώτες, ωστόσο η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι και οι φιλοξενούμενοι, με ένα τέρμα του Μαλάμου στο 74′ πήραν μια μεγάλη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ, τους φέρνει στα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, είχαν δύο δοκάρια με τους Κουτρουλιά και Δόρη, ενώ είχαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Νεστορόπουλο που δεν κατόρθωσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Παπαϊωάννου.

Στο δεύτερο μέρος, η αναγκαστική αλλαγή του Νικόπουλου στο 65′ αλλά και η σταδιακή άνοδος των φιλοξενούμενων άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και σε μια ανύποπτη στιγμή (και ενώ προηγουμένως η Βέροια είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη να προηγηθεί) ο Μαλάμος βγήκε στην κόντρα και βλέποντας τον Σουροβίκη εκτός θέσης πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Καψαλιάρης προχώρησε σε αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χρυσάνη

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ., Νικόπουλος (65′ λ.τ. Σαρακατσάνος), Τσουλχάι, Νεστορόπουλος (78′ Πατσιαβούρας), Μαντός (88′ Χρυσόπουλος), Δόρης (85′ Σαχινίδης), Κουτρουλιάς, Σαμιώτης, Πίκος (75′ Χαλβατζής), Καραγιάννης.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 : Παπαϊωάννου, Τριάντος (65′ Γιώτης Ο.), Κιτσάκης, Σιώζος, Γεωργούλας, Μούτσιος (54′ Μπαμπούλιας), Ψαρράς Ι., Μασούρας, Μπισέλας (46′ Μαλισσόβας), Ζιώγας (85′ Παπαστράτος), Μαλάμος.

φωτ. από passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected