Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης – Μίλησε για τα ματς με Παναθηναϊκό

ImageHandler (1)Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της φάσης των «8» της Euroleague, στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η «ρωσική αρκούδα» υποδέχεται αύριο (14/4) τους «πράσινους» στο πρώτο ματς της σειράς κι ο Ημαθιώτης τεχνικός τόνισε τις δυσκολίες αυτής ενώ δήλωσε πως δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς στο παρκέ, παρά τη μεγάλη θητεία του στην ομάδα της Αθήνας (1999-2012).

«Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ 16 και μερικές στην κανονική περίοδο. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική, με εμπειρία και παίκτες με συμμετοχές σε Final Four και τίτλους. Θα ‘ναι δύσκολη σειρά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πρώτη αναμέτρηση. Δεν υπάρχει χώρος για διάφορα συναισθήματα, αλλά πειθαρχία και κίνητρο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Ξέρω πως εκείνη την ημέρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει κι άλλες δραστηριότητες, επομένως δε χωράνε δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected