Super League 1

Νίκη Βόλου – Τα…όργανα άρχισαν με την αγωγή των παικτών!

cb31af47ab6fa59a8d53e05094da1807_LΤα μπλεξίματα για τον πρώην μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου δεν τελείωσαν με την αποχώρησή του από την ομάδα, αφού 16 ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αγωγή ζητώντας 220.000 ευρώ!

Οι Γκότοβος, Καρατζάς, Ουέλινγκτον, Γιώτας, Παππάς, Σαμαράς, Χατζής, Φλίγκος, Πουρτουλίδης, Βέρτζος, Ντιμιτρίεβιτς, Ζουλιώτης, Μανουσάκης, Μπακάλης, Ρεπετσάς και Αποστολίδης, πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, αξιώνουν χρήματα από την ομάδα της Μαγνησίας και προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Αρχικά είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και κέρδισαν, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν και σε αγωγές έτσι ώστε να διασφαλίσουν τα λεφτά τους, με το συνολικό ποσό να φτάνει στις 220.000 ευρώ.

Μάλιστα, επειδή η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επί της ουσίας διαλύεται και η ομάδα οδεύει προς τη Γ’ Εθνική, οι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβαν στις αγωγές και φυσικά πρόσωπα. Έτσι, στρέφονται εναντίον του πρώην μεγαλομετόχου, Ανδρέα Πάτση, αλλά και κατά των Άκη Κουντούρη και Δημήτρη Ιωαννίδη, που είχαν επιτελικές θέσεις στην ΠΑΕ. Η εκδίκαση της αγωγής αναμένεται να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected