Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Το…σύνθημα του προέδρου και η προετοιμασία για το μεγάλο ματς με Αχιλλλέα

1d177c8bbc6b161ef80f55a298647d2d_XLΤο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του για τον Α.Ο.Τρίκαλα και ο Χάρης Κουτσούρης, μιλώντας στο Trikalascore στέλνει το μήνυμά του στους Τρικαλινούς φιλάθλους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Ο χρηματοδότης του Α.Ο.Τρίκαλα, παραχώρησε την παρακάτω σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση στο Trikalascore:”Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο για τις Αγιες μέρες που διανύουμε. Στον Α.Ο.Τρίκαλα κάνουμε όλοι μία τεράστια προσπάθεια και εάν υπάρξει τώρα συσπείρωση από όλους , θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Ακολουθεί την Κυριακή ένα πολύ σημαντικό, εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπου θα πάμε για το διπλό”.

8a352199d207eb3308720770470a0f81_XL
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Τρίκαλα γυμνάστηκαν το απόγευμα στο γήπεδο Λογγακίου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο ματς, που θα κρίνει εν πολλοίς την κατάκτηση του τίτλου

Μετά την άδεια τεσσάρων ημερών που πήραν οι κυανέρυθροι για τις μέρες του Πάσχα, επέστρεψαν σήμερα στη βάση τους, με την εκγύμναση να πραγματοποιείται στο γήπεδο Λογγακίου και να ξεκινάει στις 6μ.μ.

Ο Περικλής Αμανατίδης, μίλησε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του, ντοπάροντάς τους ψυχολογικά, ενόψει του σπουδαίου αγώνα με τη Νεοκαισάρεια, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη η μαζική παρουσία της Διοίκησης της ομάδας στο Λογγάκι, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη και τους Νίκο Μπακογιάννη, Μιχάλη Παναγιώτου, Δημήτρη Τσόγια, Γιώργο Παναγιώτου και Θέμη Τρικαλιώτη.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα προπονήθηκε δίχως το παραμικρό πρόβλημα, αφού και ο Κώστας Γιώτας μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Μοναδικός απών ο Στέφανος Σπάσιτς, που δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τη Σερβία, όπου και πέρασε τις μέρες του Πάσχα.

Οι κυανέρυθροι θα γυμναστούν αύριο στις 10πμ. στο δημοτικό στάδιο, ανεβάζοντας στροφές καθημερινά ενόψει του σπουδαίου Κυριακάτικου ντέρμπι.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected