Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Τραυματισμός από…ομπρέλα και μολότοφ!

2399_1429032706Απρόσμενη εξέλιξη είχε το ματς της Δόξας Καινουρίου με την Άρη Αιτωλικού, το οποίο διακόπηκε δευτερόλεπτα πριν εκπνεύσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων χωρίς να αποσαφηνίζεται εναντίον ποιας ομάδας έχει συμβεί αυτό, οπότε η υπόθεση πάει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας να αποφασίσει.

Το σκορ ήταν 2-2 κι έδινε την παραμονή στην Δόξα, όταν ο Άρης θα επιχειρούσε την τελευταία προφανώς επίθεση από την άμυνά του με εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Μπούσγο. Η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου κι ο φίλαθλος που την κρατούσε δεν την επέστρεφε. Ο παίκτης του Άρη έκανε μια εξοργισμένη κίνηση, πλησίασε και δέχθηκε χτύπημα με ομπρέλα στο πρόσωπο.

Έπεσε στο έδαφος και του παρασχέθηκαν για πολλή ώρα οι πρώτες βοήθειες, αλλά αμέσως με την πτώση του φίλαθλοι του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από την άλλη πλευρά, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις που τους επιτηρούσαν είχαν σπεύσει στο σημείο όπου υπήρξε ένταση λόγω του χτυπήματος στον Μπούσγο. Ο διαιτητής, Δημήτρης Στυλιαράς, αποχώρησε και διέκοψε το ματς οριστικά, αναγράφοντας και τα δύο περιστατικά στο Φύλλο Αγώνα.

Η ΕΠΣΝΑ θα αποφασίσει πλέον μέσω της Πειθαρχικής Επιτροπής ποια ομάδα θα μηδενιστεί και θα υποβιβαστεί.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες εκτιμήσεις πιθανόν να τιμωρηθεί η Δόξα διότι το κτύπημα με την ομπρέλα προηγήθηκε. Ο διαιτητής δεν ανέφερε ότι το έκανε φίλαθλος της ομάδας του Καινουρίου, μα θεωρείται αυταπόδεικτο. Στις κερκίδες υπήρξαν κι άλλες εντάσεις που δεν επηρέασαν τον αγώνα, καθότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε συμπλοκή μικρής χρονικής διάρκειας ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και τα ΜΑΤ. Μάλιστα αστυνομικός απέσπασε από φίλαθλο μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό που παρέπεμπε σε μολότοφ και το επέδειξε στους ανθρώπους του Άρη.

*sportait.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected