Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική – Το pregame της 25ης αγωνιστικής

pregame11111111121

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

24η αγωνιστική

Επιστροφή μετά τις διακοπές για τις εορτές του Πάσχα και τα φώτα στρέφονται εκ των πραγμάτων στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και μάλιστα με τη “μάχη” της χρονιάς ανάμεσα στην Ακαδημία Βέροιας και την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θέλει νίκη με διαφορά τριών τερμάτων ώστε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να έχει το πάνω χέρι για την άνοδο ενώ το συγκρότημα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη ακόμη και με ήττα του ενός γκολ παραμένει στη δεύτερη θέση ωστόσο θα πρέπει να υπερκεράσει και το εμπόδιο του Αχιλλέα Νεοκάστρου την τελευταία αγωνιστική, που εκ των πραγμάτων θα “καίγεται” για βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” την τελευταία αγωνιστική μεταβαίνουν στο Παλαιοχώρι για να αντιμετωπίσουν τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που η Ακαδημία επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά και εφόσον αμφότεροι συνεχίσουν με νίκες στην τελευταία αγωνιστική, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι σε νοκ άουτ αγώνα μπαράζ.

Στη “μάχη” της ουράς, ο 12ος Αχιλλέας αντιμετωπίζει τη Θύελλα στον Σταυρό ενώ ο Εθνικός Ράχης υποδέχεται τη Δόξα Λιανοβεργίου. Αμφότερες οι διεκδικήτριες της παραμονής αντιμετωπίζουν ομάδες χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορες όπως απέδειξαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι “κυανόλευκοι” την 26η και τελευταία αγωνιστική θα μεταβούν στο Νησέλι για να τεθούν αντιμέτωποι με τον τοπικό Αλιάκμων.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Νησίου όπου η πρωτοπόρος ΑΕ Αλεξάνδρειας (και οριστικά μέλος της επόμενης Α1) φιλοξενείται από τον τοπικό Νησαϊκό και με νίκη πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις σε Μέση και Παλατίτσια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Θύελλα Σταυρού (8) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (12)  [6-1]

Ακαδημία Βέροιας (3) – Ποντιακή Νεολαία Αράχου (2)  [1-3]

Eθνικός Ράχης (13) – Δόξα Λιανοβεργίου (5)  [1-5]

Νηρέας Βέροιας (10) – Άρης Παλαιοχωρίου (7)  [2-0]

ΠΑΟ Παλατίτσια (11) – Αλιάκμων Νησελίου (9)  [0-5]

Νησαϊκός (4) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (1)  [0-4]

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου (6)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου

δείτε εδώ την τελική βαθμολογία στον 2ο όμιλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected